Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

La inceputul acestei saptamani, mai exact in ziua de luni 5 Noiembrie a avut loc deschiderea oficiala a unui nou showroom AVmall, acesta fiind situat pe Strada Acvila Nr. 41, Bucuresti, un punct de reper fiind hotelul Marriott.

Showroom-ul este compus din 4 camere de auditii. In aceste camere au fost prezentate foarte multe produse, incepand de la amplificatoare stereo, recivere stereo si multicanal, network player, DAC-uri, amplificatoare de casti, playar portabil, casti dar si boxe si siteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar. Experienta senzoriala atat audio cat si video a fost una de exceptie atat pentru cei de la AVmall cat si pentru vizitatori,

Daca va numarati printre cei pasionati de videoproiectie, sunteti asteptati intr-o locatie foarte speciala unde va veti bucura de singura camera de la noi, care este dedicata videoproiectiei Optoma Romania.

Va asteapta o experienta exceptionala in videoproiectie alaturi de un sistem home cinema ultra performant iar in restul locatiei o sa gasiti foarte multe alte produse deosebite, unele fiind disponibile chiar in premiera nationala.

Programul in timpul saptamanii, de luni pana vineri intre orele 10-20, timp in care puteti vizita acest showroom de exceptie. Multumita organizatorilor programul din timpul saptamanii a fost prelungit cu inca 2 ore fata de cel initial. In cazul in care programul de luni pana vineri nu va permite, showroom-ul este deschis si sambata insa doar pentru cei cu programare.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *