3 rucsacuri barbati pentru 3 evenimente ale verii

Pentru studenți, dar și pentru corporatiști, vara este anotimpul care lasă timp și pentru alte activități în afara de studiu sau muncă. De aceea, pe timpul verii toți sunt în căutare de rucsacuri barbati pentru evenimentele specifice ale verii. Plecând de la rucsac laptop și până la tipicul rucsac barbati, fiecare model trebuie să fie practic și ușor în același timp.

De aceea s-a întocmit o selecție a trei tipuri de rucsacuri bărbați pentru evenimentele verii lui 2018.

  1. Rucsacul pentru bagaj

Pentru cei care preferă să care totul în spate pe un traseu de munte, rucsacul Radu este alegerea cea mai bună, fiind încăpător și foarte practic. Este disponibil în trei culori și lasă loc pentru alegeri în funcție de stilul fiecăruia în parte. Bine compartimentat, cu 4 compartimente exterioare și unul principal în interior, acesta devine preferatul iubitorilor de drumeții și călătorii pe munte.

       2. Rucsacul pentru gadgeturi

Pentru cei care nu se pot despărți de noile tehnologii nici măcar în vacanțe sau pentru cei care nu vor pleca din aglomerația orașului, rucsacul Alfredo este ideal. Acest model casual vine împreună cu un cablu USB la care se poate conecta o baterie externă, un port USB la care se poate conecta cablul de încărcare al telefonului și un compartiment special pentru un laptop cu dimensiunea până la 14 inch”.

     3. Rucsacul pentru drumeții

Pentru plimbările pe munte sau pentru festivaluri, rucsacul Radu vine cu un design nou și foarte practic. Un rucsac spațios și foarte cool este preferat de către tineri pentru zilele de festival în care trebuie să-și care tot ce au nevoie pentru zilele de distracție, iar adulții îl văd potrivit pentru zilele la munte în care trebuie să care după ei apă și mâncare. Părerile sunt împărțite în cee ce privește modalitatea în care este văzut integrat în ținutele zilnice, de aceea este caracterizat ca fiind extrem de versatil și practic.

Indiferent unde veți petrece această vară, un rucsac practic și potrivit stilului nu trebuie să lipsească din garderoba voastră. Un model ușor și încăpător este esențial pentru orice eveniment al verii. Pentru drumeții, zile aglomerate, festivaluri sau vacanțe aventuroase, un rucsac va fi de mare ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *