5 sfaturi pentru a-ti alege un bong potrivit

bonguri

Alegerea unui bong potrivit poate fi o adevarata provocare, in special pentru cei care nu au mai incercat asa ceva. Chiar si utilizatorii experimentati pot intampina dificultati, data fiind selectia vasta de produse existente pe piata. Cu toate acestea, daca ne facem bine „temele de acasa”, putem alege cu usurinta un bong potrivit, in functie de necesitatile proprii. Din acest motiv, este bine sa tinem cont de cateva aspecte inainte de achizitionare. Iata 5 sfaturi pentru alegerea unui bong potrivit:

1. Capacitatea pulmonara – Cu toate ca la prima vedere, acest factor nu pare foarte important, va trebui sa tii cont de el atunci cand alegi marimea unui bong. Capacitatea pulmonara se traduce in mare parte prin perioada de timp in care iti poti tine respiratia. Astfel, o persoana care nu isi poate tine respiratia pentru mai mult de 5 secunde nu va avea nevoie de un bong de un metru si jumatate inaltime. Desigur, daca doresti sa il folosesti in compania prietenilor, poti alege un model de dimensiuni mai mari.

2. Brand-ul – Fiecare brand are propriile avantaje. Unele marci renumite au, bineinteles, costuri mai ridicate, insa si calitatea este mai buna. Inainte de a te decide, consulta site-urile marcilor si alege-ti-le pe cele preferate. Daca nu planuiesti sa schimbi bongul curand, atunci te sfatuim sa iti alegi un produs de calitate.

3. Materialul – Acest factor influenteaza atat aspectul, cat si pretul si dificultatea de curatare. Cele mai des intalnite bonguri sunt fabricate din sticla sau din lemn. Dintre cele de sticla, care sunt considerate cele mai potrivite, poti alege un bong cu sticla subtire (este mai ieftin si nu se recomanda sa te deplasezi cu el) sau unul din sticla groasa, care, desi mult mai durabil, are si un cost mai ridicat.

4. Costul – Bineinteles, un factor important si un argument puternic in general este costul unui bong. Printre cele mai bune abordari este setarea unei limite de buget, pe care sa nu o depasesti. Dupa acest lucru, poti studia atent ofertele existente pe piata. De exemplu, pe site-ul Legalizeit poti intalni multe reduceri in acest sezon, cum este cea pentru bong BlackLeaf cu gheata si 1 percolator, redus la 119 Lei.

5. Dotari suplimentare – Printre cele mai importante roluri ale unui bong este racirea fumului pana cand acest ajunge la temperatura optima pentru inhalare. Pentru acest lucru, bongul tau trebuie sa dispuna si de dotari extra, care sa iti ofere o mai buna experienta a fumatului. In fond, despre asta e vorba atunci cand achizitionezi un bong!


Mini Bong ‘Empire’ Dragon Sphere

Astfel, poti alege un bong cu percolator, cu gheata sau cu difuzor. Toate aceste caraceristici extra vor plimba mai mult fumul, racindu-l si filtrandu-l, astfel incat tu sa te poti bucura de o experienta a fumatului la superlativ!

Pentru mai multe detalii, dar si pentru oferta completa de bonguri si accesorii, intra pe Legalizeit.ro si consulta gama completa de produse, dar si pipe, vaporizatoare si multe asemenea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *