Fatete dentare intr-o singura ora?! Acum este posibil, cu ajutorul tehnologiei CEREC 3D CAD/CAM

fatete dentare

Tratamentele stomatologice, fie ca sunt de ordin functional sau estetic, fac parte din categoria serviciilor medicale de care majoritatea pacientilor se tem in mod special. Dar ce-ai spune daca ai afla ca teama de medicul dentist este, in zilele noastre, doar un mit? Intr-adevar, de cele mai multe ori, persoanele care isi doresc sau au nevoie urgenta de o interventie stomatologica, precum un tratament cu implant sau fatete dentare, amana vizita la medicul stomatolog fie din frica de durere, fie din lipsa de timp. Drumurile multiple pana la clinica si inapoi, experienta neplacuta de pe scaunul dentistului si instrumentele medicale care ne dau fiori – toate acestea ne fac de cele mai multe ori sa renuntam la planurile noastre de infrumusetare a danturii si imbunatatire sau mentinere a sanatatii orale.

Insa, daca vei apela la o clinica stomatologica de top, precum Clinicile Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti-Timisoara, toate aceste motive de ingrijorare vor disparea ca prin minune! Mai mult, timpul petrecut pe scaunul dentistului va fi eficientizat la maximum, intrucat aplicarea unor fatete dentare sau inserarea unui implant dureaza doar o ora. Datorita tehnologiei de ultima generatie si unei echipe de medici interdisciplinare, Clinicile Dr. Leahu ofera servicii integrate si tratamente complexe efectuate in timp record, fara durere. In felul acesta, vei avea parte de o experienta stomatologica neasteptat de placuta, care iti va readuce zambetul pe buze instantaneu.

Asadar, acum nu mai ai nicio scuza sa nu recurgi la tratamentul cu fatete dentare pe care ti-l doresti de atata vreme! Desi te-ai gandit ca realizarea si aplicarea unor fatete dentare de inalta calitate pentru intreaga dantura poate dura o vesnicie sau pregatirea dintilor naturali prin slefuire poate fi dureroasa, in realitate totul e foarte simplu. Gratie tehnologiei CEREC 3D CAD/CAM pentru fatete dentare, ai sansa unica de a obtine acel ,,zambet ca la Hollywood’’ mult visat.

„Aceasta tehnologie ultraperformanta poate fi utilizata chiar in timp ce pacientul se afla pe scaunul medicului stomatolog, este avantajoasa de ambele parti si asigura rezultate precise, folosind ceramica de inalta rezistenta si durabilitate pentru a realiza fatete dentare cu aspect natural. Totul, intr-o singura ora!”, explica specialistii de la Clinicile Dr. Leahu. In ceea ce priveste etapele fatetarii, acestea sunt foarte simple. In prima faza, are loc amprentarea exacta a dintelui care urmeaza sa fie tratat (cu ajutorul unei camere intra-orale). Apoi, urmeaza transmiterea amprentei catre aparatul de frezare si realizarea fatetelor dentare dintr-un cub de ceramica. In final, acestea sunt aplicate pe suprafata dintilor naturali care au fost in prealabil slefuiti minim invaziv.

Asadar, care sunt avantajele tehnologiei CEREC 3D CAD/CAM pentru fatete dentare?

• Reducerea semnificativa a timpului de asteptare

• Reluarea activitatilor zilnice imediat dupa interventie

• Rezultate precise, fara a fi nevoie de ajustari ulterioare

• Lipsa riscului erorii umane in executarea si montarea lucrarilor

• Rezultate deosebite din punct de vedere estetic si functional

• Eliminarea reactiilor alergice sau a altor riscuri, cum ar fi inflamatii gingivale (datorita materialelor biocompatibile)

• Economie de bani, timp si energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *