Ai dinti lipsa? Apeleaza la un tratament cu implant dentar

implant dentar dr leahu

In ziua de azi, datorita progresului in Medicina, implantul dentar este solutia optima pentru inlocuirea dintilor lipsa. Un astfel de tratament reprezinta cea mai moderna cale de a-ti recupera sanatatea orala, indiferent ca ai un dinte lipsa sau intreaga arcada!

Implantologia, ramura a Medicinei Dentare, a evoluat foarte mult

Implantul dentar este o interventie chirurgicala prin care se introduce in arcada dentara o radacina artificiala pentru un dinte nou, sub forma unei piese de titan. Aceasta procedura include atat operatia propriu-zisa, cat si costurile componentelor(implantul in sine, surubul de acoperire, surubul de vindecare si bontul protetic).

Conform Dr. Ionut Leahu, medic dentist si specialist in Implantologie, tratamentul cu implant dentar poate inlocui cu succes unul sau mai multi dinti lipsa chiar si in cazuri extreme. Spre exemplu, in cazul pacientilor care au osul nativ afectat, plasarea unui implant dentar este posibila printr-o interventie chirurgicala suplimentara de augmentare osoasa. Aceasta performanta se datoreaza tehnologiei de ultima generatie utilizate in Clinicile Dr. Leahu, precum si unei echipe interdisciplinare formate numai din specialisti de top. De asemenea, comunicarea amanuntita cu pacientul este un detaliu foarte important.

Mai mult, tehnologia moderna si materialele biocompatibile folosite la ora actuala au injumatatit timpul de asteptare al pacientului pentru rezultate finale de inalta calitate, sigure si precise. Spre deosebire de solutiile clasice, cand pacientul era nevoit sa astepte mai bine de 6 luni pentru un implant dentar calitativ, noile metode permit montarea coroanei finale dupa 3 luni de la operatie. In plus, in aceeasi zi cu inserarea implantului, pacientul primeste o lucrare fixa provizorie, pe care o poate folosi imediat.

Ai unul sau mai multi dinti lipsa? Iata la ce tratament sa apelezi, in functie de nevoia ta

In cazul in care ai unul sau cativa dinti lipsa, cu ajutorul tratamentului cu implant dentar One Day ii poti inlocui in doar 24 de ore. In functie de gravitatea cazului tau, poti apela la tehnica Bredent Fast&Fixed – aceasta iti va oferi o restaurare completa a danturii si te va scapa de proteza dentara incomoda si ineficienta, daca te afli intr-o asemenea situatie.

Ambele interventii iti redau zambetul perfect si o dantura functionala in adevaratul sens al cuvantului, in timp record: o singura zi, adica printr-o singura vizita la medicul stomatolog. Mai mult decat atat, tehnologia factorilor de crestere PRGF grabeste procesul de vindecare, ca tu sa poti beneficia chiar si de mai multe implanturi dentare intr-o singura sedinta, rapid si fara durere!

Lipsa unuia sau mai multor dinti, ori pierderea completa a acestora, afecteaza dramatic calitatea vietii – cu efecte negative asupra danturii atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Insa, tehnologiile de ultima ora ne permit acum sa avem dinti noi, frumosi si sanatosi in cel mai scurt timp posibil!

Gratie serviciilor stomatologice la standarde internationale si preturi accesibile pe care le ofera Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, tot mai multi pacienti – atat romani, cat si straini – apeleaza la noi pentru tratamente cu implant dentar rapide si eficiente. Aici beneficiezi de toate conditiile pentru reusita unui implant dentar, cu o rata de succes de 100% a osteointegrarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *