Alege bicicleta fitness pentru a-ti atinge obiectivele sportive in confortul casei tale!

Daca vrei sa incepi o activitate fizica pentru a-ti imbunatati starea generala de sanatate, conditia fizica si aspectul corpului, atunci bicicleta fitness este alegerea ideala. Cu toate ca te poti bucura de antrenamente cardio si atunci cand alergi in aer liber, o bicicleta fitness folosita in propria locuinta sau in momentele de respiro de la birou este o solutie mult mai comoda si accesibila. In plus, vei putea controla mai bine procesul de acomodare cu efortul fizic sustinut prin diversele tipuri de antrenamente pe care ti le ofera acest aparat.

Atunci cand reincepi antrenamentele fizice dupa o lunga pauza, sustinerea efortului va fi un demers destul de dificil, astfel incat recomandarea este sa incepi cu cateva minute de exercitii pe zi si sa maresti acest interval in functie de viteza de adaptare la efort a corpului tau.

Pe masura ce progresezi, bicicleta fitness isi va dovedi eficacitatea din ce in ce mai mult daca programele tale de exercitii vor fi variate si vor oferi constant provocari. Alegerile pe care le ai la dispozitie cuprind, pe langa antrenamentele regasite in memoria consolei digitale a bicicletei tale, si programe de exercitii de tipul HIIT sau Tabata. Acestea te vor apropia de obiectivele vizate intr-un timp foarte scurt, solicitandu-te la maximum cu fiecare antrenament. Pana vei ajunge acolo, insa, va trebui sa stii beneficiile de care te bucuri imediat ce ai urcat pe noua ta bicicleta fitness:

Antrenamente cu impact redus: articulatiile tale nu vor fi solicitate constant de socuri, precum se intampla in cazul alergarii. Acest aspect este cu atat mai important daca genunchii, gleznele sau soldurile sunt punctele tale sensibile.
Pozitie comoda: multumita pozitiei “asezat”, vei putea face efort fizic cu un grad ridicat de dificultate fara a-ti solicita spatele.
Genunchii: pedalarea ajuta la hidratarea naturala a articulatiilor si intareste musculatura din jurul genunchilor, astfel incat vei castiga mai multa siguranta si putere la nivelul picioarelor.
Varietate: cele mai multe modele de bicicleta fitness permit ajustarea rezistentei la pedalare si ofera programe variate de antrenament in functie de rezultatele pe care vrei sa le obtii.

Pentru a te ajuta sa gasesti modelul de bicicleta fitness potrivit nevoilor tale, iata 3 variante pe care le vei gasi pe site-ul Sport-Mag.ro la preturi speciale:

1. Bicicleta Fitness Konfort SPORTMANN. Acest model de bicicleta stationara este ideal pentru incepatori, oferind o varietate de posibilitati de antrenare. Cadrul este robust si stabil, iar dimensiunile reduse iti permit sa asezi aceasta bicicleta fitness in orice camera a casei tale. Vei avea la dispozitie 8 niveluri de ajustare a dificultatii la pedalare, iar calculatorul iti va oferi informatii referitoare la timpul de antrenament, distanta parcursa sau caloriile arse.

2. Bicicleta Recumbent SCUD H7. Cu o functionare silentioasa si sistem de rezistenta magnetic, aceasta bicicleta fitness orizontala va putea satisface cu succes atat nevoile sportive ale incepatorilor, cat si pe cele ale avansatilor. Computerul multifunctional cu ecran mare pe care acest aparat fitness il pune la dispozitie te va ajuta sa progresezi de la un antrenament la altul, iar scaunul cu spatar ergonomic si pozitia comoda te vor ajuta sa efectuezi chiar si cele mai solicitante exercitii fitness fara a pune presiune pe coloana.

3. Bicicleta Ergometru SCUD C5 Zoke. Cele 20 de programe de antrenament pe care calculatorul multifunctional cu ecran mare al acestei biciclete stationare le ofera vor fi mai mult decat de ajuns pentru orice utilizator avansat, iar sistemul electromagnetic de reglare a rezistentei la pedalare cuprinde 10 trepte de dificultate. Informatiile oferite de afisaj includ timpul de antrenament, viteza de pedalare, distanta parcursa, ritmul cardiac si caloriile arse, astfel incat vei putea controla in totalitate efortul depus de-a lungul antrenamentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *