Beneficii Miere de Manuka

miere-manuka

Mierea de Manuka are o multime de beneficii pentru sanatate, aceasta fiind apreciata pentru gustul ei delicios, dar si pentru numeroasele proprietati vindecatoare. Mierea a fost folosita inca din trecut pentru a trata numeroase probleme de santate. Ea era folosita pentru calmarea tusei, dar si in tratamentul racelii si al gripei. Chiar si tenul era ingrijit folosind mierea.

Cu toate ca mierea este indragita pentru proprietatile benefice pe care le poseda, un tip de miere cu adevarat inedit este mierea de Manuka. Aceasta miere este recunoscuta datorita numeroaselor sale proprietati antibacteriene, dar si antivirale, antiseptice, antiinflamatorii, antifungice, antimicrobiene si antioxidante. Ea este foarte eficienta in sustinerea unui sistem imunitar cat mai sanatos, precum si in ameliorarea problemelor de santate. Aceasta este considerata a fi singura miere medicinala din lume, ea fiind recunoscuta chiar si de autoritatile medicale.

Ce este aceasta miere?

Mierea de Manuka are in componenta ei un compus numit Metilglioxal, compus ce-i ofera o putere antibacteriana foarte buna. Cea mai mare concentrare a acestui compus se afla in florile de Manuka, de aceea aceasta miere este apreciata pentru numeroasele sale calitati. Peroxidul de hidrogen este responsabil pentru calitatile antibiotice a mierii. Acesta este motivul pentru care aceasta miere este cunsocuta ca fiind unul dintre cele mai puternice antibiotice din lume.

Principalele beneficii

Aceasta miere deosebita poate trata infectiile cu stafilococ. Acest lucru se datoreaza proprietatilor antimicrobiene pe care mierea le poseda. Ea are o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat a antibioticelor clasice din farmacii. Mai multe cercetari au fost facute pornind de la aceasta miere si s-a ajuns la concluzia ca proprietatile sale sunt inedite.

Un alt beneficiu al mierii de Manuka este ca va va scapa de problemele gastro-intestinale. Ea are un rol esential in digestie, dar si in asimilarea mai usoara a nutrientilor. Aceasta miere poate fi folosita pentru a trata refluxul gastric si aciditatea. Ea este indragita si pentru faptul ca lupta eficient impotriva arsurilor stomacale. Mierea reuseste sa intareasca imunitatea, dar si sa previna infectiile respiratorii. Aceasta are niste proprietati antivirale foarte bune. Mierea de Manuka este importanta si pentru faptul ca poate calma durerile de gat. In cazul in care aveti o raceala, aceasta miere poate fi o solutie foarte buna pentru voi. Ea va va ajuta in tratarea simptomelor racelii si veti vedea ca va veti insanatosi mult mai rapid. Ea mai poate imbunatati si sanatatea orala.

Descopera totul despre: Miere de Manuka Originala

One thought on “Beneficii Miere de Manuka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *