Nu stii ce sa le daruiesti celor dragi de sarbatori? Iata cea mai buna varianta de cadou!

card cadou

In preajma sarbatorilor, persoanele apropiate se intalnesc pentru a petrece timp de calitate impreuna. Printre aceste momente de destindere, poate cel mai intens este cel in care oferim sau primim cadouri. Care este insa cea mai buna varianta de cadou? Ce facem pentru a ii suprinde pe cei dragi cu ceva total neasteptat, care sa le aduca fericire in viata?

Raspunsul este unul simplu: de sarbatori, fa-le celor dragi cea mai placuta surpriza – un Card Cadou multibrand, cu ajutorul caruia isi pot achizitiona orice este necesar din magazinele partenere. Astfel, fie ca este vorba de un coleg de serviciu, o ruda sau un prieten apropiat, nu exista situatii nepotrivite pentru a darui un Card Cadou! Iata care sunt avantajele acestui serviciu de exceptie:

– Un serviciu de tip Card Cadou poate fi folosit pentru achizitionarea oricarui produs din reteaua de parteneri CardCadou.online, oricand, deoarece cardul are un termen de valabilitate de 12 luni.

– Este deosebit de simplu sa comanzi un Card Cadou. Pentru aceasta trebuie sa intri pe site-ul CardCadou.online, de unde poti alege una din valorile fixe de 100, 150 sau de 250 de Lei pentru cardul tau. De asemenea, poti combina cate valori doresti, pentru a atinge suma dorita! Tot ce ti-a mai ramas de facut acum este sa introduci datele de facturare si adresa persoanei careia doresti sa-i daruiesti un Card Cadou.

– Poti alege sa personalizezi cardul cu un mesaj dedicat persoanei dragi!

– Ai ocazia sa te folosesti de discounturile prezente in magazinele online sau fizice, la folosirea unui Card Cadou!

card cadou

– Cu toate ca nu exista cadoul perfect, Card Cadou este potrivit in orice circumstante. Cel care va primi un astfel de dar nu il va schimba sau dosi niciodata, deoarece isi poate achizitiona exact ce isi doreste!

– Cei care vor sa aiba control asupra sumelor cheltuite vor imbratisa acest concept. Cand folosesti un Card Cadou, inseamna ca nu mai trebuie sa iti folosesti cardul de credit, un avantaj pentru cei care prefera sa nu isi lase datele personale sau cele ale cardului de credit pe un site.

– In perioada sarbatorilor, magazinele de cadouri sunt supraaglomerate. Poti evita astfel acest lucru, apeland la un serviciu de tip Card Cadou!

– Taxele de transport sunt mult reduse pentru un Card Cadou, fata de cadourile obisnuite. In plus, aceasta solutie este cea mai buna la care poti apela atunci cand esti plecat din tara, dar totusi te gandesti la cei dragi si doresti sa aiba parte de cele mai fericite sarbatori!

– Este perfect pentru situatiile neprevazute, ca de exemplu vizita neasteptata a unei rude sau a unui prieten drag. Cumpara mai multe si te asiguri astfel ca cei dragi vor avea parte de o surpriza pe cinste!

– Nu mai trebuie sa achizitionezi un cadou nedorit sau nepotrivit. Alegerea unui Card Cadou este ideala in acest caz, oferindu-i celui drag libertatea necesara pentru a-si achizitiona cadoul perfect. Astfel, el va avea de ales dintr-o gama foarte diversa de produse, de la articole de imbracaminte si servicii de spa pana la accesorii pentru smartphone sau gadgeturi de ultima ora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *