Bilant Vesa Arad

articole vestimentare A&A Vesa

Articole vestimentare romanesti de o calitate inalta marca A&A Vesa, bilant la inceput de an 2018.

articole vestimentare A&A Vesa
articole vestimentare A&A Vesa

Avand in vedere ca vorbim despre fabrica de blanuri din Arad trebuie sa spunem ca marca A&A Vesa are o experienta de peste 20 de ani, aceasta fiind infiintata in anul 1994, in localitatea Buteni.

Numarul clientilor in continua crestere au dovedit de-a lungul timpului ca fabrica de blanuri A&A Vesa produc articole vestimentare de inalta calitatea. La acestea se mai adauga si faptul ca produsele sunt realizate din materiale de calitate si naturale 100%.

Printre cele mai cunoascute materiale folosite de aceasta fabrica putem aminti de blana de miel merinos, blana de vulpe polara si vulpe rosie, blana de raton, dar si piele naturala. Articolele vestimentare realizate de fabrica A&A Vesa sunt recunoscute atat pe piata romaneasca, cat si pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene. Iar pentru a beneficia de toate aceste articole vestimentare trebuie sa va alegeti haina perfecta de pe www.vesa.ro.

Pentru a va face alegerea mult mai usoara si pentru a comanda cu usurinta, magazinul online va pune la dispozitie tabelul cu marimi. In plus se ofera livrarea atat pentru clientii de pe teritoriul Romaniei, cat si pentru clientii europeni. In anul 2017, marca A&A Vesa a lansat o noua colectie dedicate doamnelor, cat si domnilor. Avand in vedere gama complexa si variata de articole vestimentare de care dispune marca A&A Vesa, printre acestea enumeram urmatoarele articole vestimentare: haine, jachete, veste, caciuli, manusi, fulare, gulere, papuci de casa, etole, cape dama, dar si nelipsitele portofele de piele.

articole vestimentare A&A Vesa
articole vestimentare A&A Vesa

Mai trebuie amintit si faptul ca toate articolele vestimentare realizate de catre fabrica de blanuri A&A Vesa sunt autentice si ajung cu pretul de producator direct la clienti, de aceea numarul clientilor este in continua crestere atat pe plan national, cat si in plan european. Ba mai mult decat atat fabrica se afla si in patru mari orase din tara: Arad, Bucuresti, Galati si Constanta, aceasta dovedind ca produsele romanesti sunt de inalta calitate si la standarde ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *