Briza Marii – Un camin de batrani la malul Marii Negre

Caminul de batrani privat „Briza Marii” este situat la malul Marii Negre, in statiunea Eforie Nord, la doar 100 m de plaja si 150 m de renumita baza de tratament din localitate.

Beneficiile amplasarii caminului de batrani in imediata vecinatate a marii sunt notabile, atat in ceea ce priveste confortul psihic, cat si din perspectiva sanatatii, in general:

  • scaldatul in apele marii amelioreaza simptomele reumatice;
  • sarurile minerale din aerul marin sunt benefice pentru aparatul respirator;
  • plimbarile lungi, la malul marii, in aerul impregnat de iod, ajuta glanda tiroida;
  • concentratia puternica de sare din apa marii ajuta la tratarea bolilor de piele;
  • plaja, marea si inotul reprezinta remedii excelente pentru psihic, ele conferind o stare de relaxare, calm si fericire.

In privinta dotarilor, Caminului de batrani « Briza Marii » sta foarte bine, dispunand de 14 camere de 3 sau 2 locuri,  dotate cu baie proprie, paturi de o persoana, TV, aer conditionat si balcon. Caminul detine un foisor si o gradina spatioasa, unde batranii se pot relaxa si socializa.

Centrul ofera asistenta medicala de specialitate 24h/24, precum si servicii medicale personalizate pentru batranii care sufera de anumite afectiuni. Seniorii pot fi luati in ingrijire  pe perioada nedeterminata sau pe perioade determinate (de exemplu, pe perioada verii), precum si in regim de urgenta.

Vedeti Galerie foto !

Aflati mai multe despre Caminul de batrani privat “Briza Marii” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *