Top 3 bratari barbati pentru un look masculin impecabil

Stilul masculin imbraca astazi multe feluri si tipare, iar barbatii din intreaga lume au inceput sa acorde atentie din ce in ce mai mult aspectelor ce tin de imaginea lor in societate. Pe langa vestimentatia pe care o adopta, acestia adauga o nota personala stilului lor investind in bratari barbati. Cei mai multi prefera bratari argint barbati, dar cum gama de bratari barbati argint este astazi una foarte variata, este greu sa faca o alegere inspirata cu care sa se diferentieze. De aceea, am intocmit astazi o lista cu top 3 bratari barbati potrivite pentru orice domn care isi doreste un look masculin impecabil.

  • Bratara cu zale

            Bratara cu zale este una dintre cele mai intalnite modele de bratari din argint, fiind recomandata barbatilor eleganti, care au grija de aspectul lor fizic, indiferent de varsta. Este un model destul de versatil, care poate fi purtat in orice context social, inclusiv la birou sau la evenimentele speciale.

  • Bratara cu margele

Bratara cu margele este o bratara moderna potrivita barbatilor cu un stil casual si minimalist. Chiar daca in principal este un model dedicat barbatilor tineri, si barbatii trecuti de prima tinerete o pot purta fara niciun fel de problema.

  • Bratara din piele

            Bratara din piele este o bratara care ramane mereu in voga datorita aspectului sau modern. Din acest motiv, ea se incadreaza cu succes in preferintele multor barbati. Acest model de bratara este recomandata domnilor activi, care vor sa inspire incredere si forta in orice imprejurare.

            Aceste 3 modele de bratari sunt cele mai cunoscute cand vine vorba de accesorii pentru barbati. Purtandu-le, orice barbat poate avea un look impecabil, mai ales ca se pot accesoriza cu usurinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *