Calea către o afacere de succes – cursurile organizate de tineri români în vederea obținerii de profit pe cea mai mare platformă de comerț electronic

Amazon.com este una dintre cele mai mari platforme de e-commerce la nivel mondial. Secretele sale sunt dezvăluite de doi tineri români care s-au îmbogățit prin aceasta – Florin și Ștefania. Sunt cei care au reușit să sintetizeze cel mai bine în cursuri de specialitate informațiile necesare pentru a începe o afacere de succes sau pentru a o diversifica pe cea prezentă. Dovada succesului o reprezintă magazinul online pe care ei înșiși l-au deschis pe Amazon și profitul pe care îl obțin lunar.

Povestea celor doi tineri care au cunoscut succesul printr-o platformă de e-commerce populară – Amazon

Cei doi tineri s-au făcut cunoscuţi nu neapărat pe nișa pe care s-au specializat, dar mai ales prin modalitatea în care au reușit să abordeze acest business și să îl explice mai departe. Despre Amazon.com știu mulți că este platforma de e-commerce ce conduce topul vânzărilor online. Oricine poate deschide o afacere în cadrul său, însă prea puțini știu să o gestioneze corect pentru rezultate satisfăcătoare și profit de asemenea.

Specializați pe categorii de produse diverse, în decursul activității lor, aceștia au reușit să dezvolte mai multe afaceri, în număr de 9, vânzările înregistrate depășind sume la care mulți doar visează.

Farmecul unei astfel de afaceri constă în faptul că produsele se găsesc într-o varietate nesfârșită, trebuind doar căutate eficient. Identificarea celor mai rentabile și avantajoase dintre acestea reprezintă cheia succesului pentru cei care tind spre dezvoltarea unui astfel de business. Colaborarea cu un distribuitor iscusit, în responsabilitatea căruia să intre livrarea directă în depozitele Amazon este un plus care nu ar trebui omis. Desigur, pentru bunul mers al afacerii se impune și luarea unor măsuri corespunzătoare – calitatea produselor trebuie verificată de un specialist în domeniu. Sunt pași ce se pot realiza de oricine are suficientă motivație în acest sens – un ajutor deosebit îl constituie și posibilitatea de a urma un curs Amazon organizat de cei doi antreprenori.

Pentru ca afacerea să aibă continuitate, bifarea unei liste cu planuri de viitor este necesară. În acest sens, este de preferat adăugarea de noi produse în portofoliu, aflate la căutare, ca tot prin această platformă să existe posibilitatea de extindere și pe alte piețe. Dat fiind faptul că fenomenul comportamentului impulsiv de a realiza cumpărături online a început să cunoască proporții și pe alte piețe decât cea americană, cei doi recomandă luarea în calcul și a acestei oportunități.

Cât de mult contează ajutorul unor experți în deschiderea unei afaceri pe o platformă de e-commerce?

Cel mai mult au de pierdut cei aflați în necunoștință de cauză, care nu se informează corespunzător înainte de a iniția un business pe orice nișă. Din experiența acestor tineri, banii se pierd și prin simplul fapt că produsele nu sunt selectate strategic, inspirat. Cursurile pe care le desfășoară au întocmai acest scop – de a fi ajutorul românilor în vânzări prospere pe Amazon.

Este o investiție și nu o cheltuială – la această concluzie au ajuns cei ce au urmat cursurile pe care Florin și Ștefania le organizează. Faptul că au fost nevoiți să treacă prin diverse etape pe care alții le-ar putea evita i-a determinat să structureze informațiile de cel mai mare folos sub forma acestor cursuri. Este vorba despre 8 module ce pot fi parcurse în decursul a trei luni și prezentate sub formă de seminarii online. Pe amazonstart.ro sunt disponibile informațiile necesare pentru a demara o afacere profitabilă pe platforma menționată.

Poti sa intri gratuit in grupul de Facebook. Te poti inscrie aici.

Daca vrei sa iei parte la cursul Amazon Start te poti inscrie pe site-ul  www.amazonstart.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *