Care sunt situatiile in care e nevoie sa apelezi la un avocat de Drept Comercial

Dreptul Comercial se refera la normele juridice care reglementeaza raporturile izvorate din savarsirea faptelor de comert, precum si raporturile juridice la care participa persoanele care au calitatea de comerciant. Un avocat de Drept Comercial are rolul de a oferi sprijinul necesar in redactarea documentelor specifice unei firme, in luarea celor mai bune decizii ce tin de companie, dar si in evaluarea riscurilor unei afaceri. In cele ce urmeaza, iata cateva informatii utile cu privire la situatiile in care o persoana juridica poate apela la un avocat specializat in Drept Comercial!

Situatii de negociere si incheiere a contractelor comerciale
Un avocat de Drept Comercial poate ajuta o persoana juridica in etapa de negociere a contractelor cu furnizorii pentru a obtine cele mai bune rezultate, atat din perspectiva economica, cat si din perspectiva juridica. De asemenea, un avocat de Drept Comercial poate asigura revizuirea contractelor comerciale, astfel incat acestea sa asigure clientului protectie juridica impotriva eventualelor probleme care pot interveni pe parcursul desfasurarii relatiilor economice. Spre exemplu, avocatii din cadrul AndrewID specializati pe Drept Comercial se remarca pe piata avocaturii datorita abordarii actuale bazata pe conceptul New Law. Acestia ofera consultanta avizata cu scopul de a solutiona cele mai complexe probleme juridice ale unei companii, cum ar fi obtinerea autorizatiilor, inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea contractelor comerciale si multe altele. AndrewID este o casa de avocatura ce vine cu o abordare noua, in care timesheet-urile, facturarea orara si discutiile cu clientii referitoare la timpul alocat unui task sunt eliminate. Prin aceasta decizie, specialistii din cadrul AndrewID considera ca asigura o transparenta totala si ca se pot focusa exclusiv pe cazul clientului, astfel incat performanta sa poata fi atinsa la un nivel superior. Practicarea onorariilor flexibile, bazate pe nevoile reale ale clientilor, se dovedeste a fi din ce in ce mai apreciata atat de catre beneficiarii serviciilor, cat si de catre avocati.

Situatii in care apare nevoia de asistenta juridica in procedurile legate de Registrul Comertului
Un avocat de Drept Comercial poate acorda asistenta juridica in ceea ce priveste inregistrarea unui punct de lucru, schimbarea sediului social, schimbarea organelor de conducere, majorarea de capital, autorizarea unei noi activitati economice, precum si in multe alte cazuri care implica proceduri in fata Registrului Comertului.

Situatii care implica o expertiza de tipul due dilligence
Un avocat de Drept Comercial poate sprijini o persoana juridica in analiza completa a problemelor juridice ale companiei sale si, totodata, poate ajuta la evaluarea punctelor forte si slabe ale acesteia. Prin intermediul raportului de expertiza juridica efectuat de un avocat specializat in Drept Comercial se poate afla in mod concret directia spre care se indreapta compania audiata.

Acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care experienta unui avocat de Drept Comercial ajuta la evitarea problemelor de ordin juridic. Asadar, daca vrei sa beneficiezi de servicii profesionale de consultanta juridica atat in sfera de Drept Comercial, cat si in alte ramuri de drept, specialistii AndrewID iti stau la dispozitie. Intra pe site-ul Andrewid.ro si contacteaza un avocat specializat in Drept Comercial din cadrul firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *