Cat de utile sunt produsele de papetarie la birou

papetarie office class

papetarie office class

De la hartie de scris, hartie pentru copiator, plicuri din hartie, notite autoadezive si pana la bibliorafturi, produsele de papetarie nu numai ca isi gasesc utilitatea in orice firma sau companie, ci sunt imperios necesare la birou, pentru organizarea si desfasurarea cu succes a unui business. Indiferent de specificul activitatii, produsele de papetarie fac posibila desfasurarea muncii de birou, intr-un mod cat mai placut. Ne usureaza treaba, ajutandu-ne sa ne organizam mult mai bine si sa lucram eficient.

Toate produsele de birotica si papetarie de care ai nevoie le gasesti la OfficeClass, la cel mai bun raport calitate-pret! Motto-ul nostru, „Pret/Calitate/Profesionalism – cheia unei colaborari de succes”, ne recomanda pentru a deveni unicul tau furnizor in materie de papetarie, ca tu sa economisesti timp, energie si bani. Portofoliul nostru vast cuprinde cei mai cunoscuti producatori in domeniu: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy etc., pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai calitative produse, indiferent ce necesitati ai avea!

1. Produse de papetarie pentru scris
Munca de birou presupune deseori notite, insemnari, calcule, schite, poate chiar si redactarea unei cereri. Hartia de scris este un produs de papetarie clasic si util, care trebuie sa se regaseasca in orice birou. Pentru orice tip de hartie, caiete, registre etc., apeleaza la noi si aprovizioneaza-te din timp pentru a nu ramane fara hartie de scris atunci cand poti avea cea mai mare nevoie de ea! Iti punem la dispozitie hartie A4 de scris de prima clasa, ambalata in topuri a cate 500 sau 1000 de coli, la preturi competitive.

2. Hartie pentru copiator sau plotter
Pentru a printa paginile unui contract sau alte documente oficiale, hartia pentru copiator este produsul de papetarie omniprezent in cadrul oricarui birou. Iar calitatea acesteia influenteaza claritatea printurilor si, de asemenea, reflecta imaginea afacerii tale. La OfficeClass, magazinul tau online de birotica si papetarie nr. 1 in Romania, ai la dispozitie hartie A4 si A3 multifunctionala, necesara in activitatea de zi cu zi a unui birou, inclusiv hartie in formate mari pentru plotter, in functie de nevoile si preferintele tale.

3. Produse de papetarie pentru a sigila documente
Ai nevoie sa sigilezi anumite documente sau informatii importante, cum ar fi corespondenta firmei tale? Sa trimiti o felicitare din partea companiei sau sa distribui materiale de marketing? Plicurile din hartie, printre cele mai populare produse de papetarie, isi gasesc astfel utilitatea in orice birou. OfficeClass comercializeaza o gama variata de plicuri: din hartie alba sau colorata, simple, siliconice, kraft, gumate, cu sau fara fereastra, cu burduf, antisoc, disponibile in format B4, B5, C4, C5, C6, C7, E4, DL etc.

4. Notite autoadezive pentru memo-uri
Notitele autoadezive sunt printre cele mai utile produse de papetarie. In cazul in care ai un task important la birou, de care nu vrei sa uiti, noteaza-l pe o fila autoadeziva si lipeste-o undeva la vedere, pentru a-ti reaminti de sarcinile tale.

5. Produse de papetarie pentru organizare si arhivare
Bibliorafturile sunt esentiale in orice firma sau companie. Aceste produse de papetarie ne ajuta sa clasificam, sa organizam si sa arhivam documente si dosare importante. Cumpara acum bibliorafturi marca Esselte de la OfficeClass si castiga premii minunate: bijuterii unice impodobite cu cristale Swarovski! Afla mai multe detalii pe site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *