Ce este util de stiut atunci cand vrei sa apelezi la servicii de inchirieri masini

inchirieri masini

Nevoia din ce in ce mai ridicata de mobilitate din Romania a avut impact direct asupra companiilor de inchirieri masini, iar in prezent piata acestor servicii se afla in plina dezvoltare. In comparatie cu alte tari, aceste servicii au patruns mai tarziu in Romania, motiv pentru care cei mai multi potentiali clienti nu cunosc inca avantajele inchirierii unei masini.

Printre cei care apeleaza cel mai frecvent la serviciile de inchirieri masini sunt strainii aflati in vizita in Romania, turistii romani care calatoresc pentru a se bucura de vacanta, dar si companiile care se bucura de avantajele unui parc auto, fara sa suporte costurile de achizitie si intretinere ale masinilor.

Printre serviciile companiile profesioniste care ofera servicii de inchirieri masini se numara si FocusRent, cu o vechime de peste 10 ani pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, Otopeni si Cluj.

Cum sa identifici o companie profesionista de inchirieri masini ?

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de calitate, este indicat sa fii foarte atent la seriozitatea cu care compania isi trateaza clientii. Foarte important este ca aceasta sa ofere transparenta costurilor, atat prin intermediul site-ului, cat si telefonic prin serviciul de Call-center.

Iata cateva dintre avantajele pentru de a opta pentru serviciile de inchirieri masini:

Gradul de mobilitate oferit

Atunci cand ai nevoie sa te deplasezi rapid si sa ai acces usor la un autovehicul, beneficiile oferite de piata de inchirieri masini te pot scoate din impas. Acestea te vor scapa de experientele neplacute petrecute in majoritatea mijloacelor de transport in comun si vei rasufla usurat atunci cand parcurgi traseul cu o masina sigura si confortabila.

Deplasare confortabila si in intimitate

Indiferent de destinatia aleasa, o companie serioasa care ofera servicii de inchirieri masini iti va oferi libertatea de a-ti alege destinatia si nu iti va impune un numar de kilometri. Mai mult decat atat, o companie profesionista iti pune la dispozitie un plin de combustibil, toate taxele si asigurarile platite la zi (RCA, full CASCO ), oferindu-ti totodata de un serviciu profesionist de Call center si asistenta, disponibil 24/7.

Serviciile de inchirieri masini trebuie sa iti ofere promptitudine si sa iti puna masina la dispozitie la ora si locul stabilit, in mod gratuit. De asemenea, in situatia in care doresti mai mult confort, ar fi util sa poti beneficia de sofer personal, transfer aeroport, GPS sau scaun pentru copil.

La FocusRent beneficiezi de masini care fac parte dintr-un parc auto mai nou de 5 ani, din toate categoriile auto: economy, luxury, SUV si 4×4 sau chiar microbuze daca ai nevoie sa organizezi o deplasare pentru un grup mare de persoane!

Cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini poti profita de ocazia de a fi la volanul celor mai noi si mai moderne masini, beneficiind totodata de confortul si facilitatile care vin cu acestea la pachet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *