Ce inele de logodnă vor domina anul 2019?

Când vine vorba de a alege un inel de logodnă, există câteva moduri în care poți să faci asta. Ai putea să te duci la modele vintage și să alegi o piatra pre-existentă cu propria sa istorie; puteți consulta stelele și sa alegeți un inele de logodnă pe baza previziunilor astrologice; ați putea să vă orientați spre celebrități și să folosiți una dintre pietrele lor impresionante pentru a vă inspira în căutarea inelului de logodnă perfect.

Dar, dacă nici una dintre opțiunile de mai sus, nu vi se potriveste în niciun fel, de ce nu vă uitați la tendințele actuale astfel încât să luați cea mai buna decizie?

Tendinte

Trilogia de inele, benzile de aur roz și pietrele tăiate oval sunt în creștere, în popularitate, în 2018, astfel că experții sugerează că vor continua să crească și în 2019. Și în timp ce inelul clasic cu diamant unic va fi întotdeauna favorit, pregătiți-vă pentru a vedea creșterea a ceea ce mulți ar considera inele non-tradiționale – vorbim de pietre colorate, setări vintage și setări de tonuri calde.

Pietre colorate

Culoarea devine din ce în ce mai populară pentru miresele care își doresc un inel de logodna unic, care reprezintă cu adevărat personalitatea lor.

„Rubine, diamante galbene, safire roz, safire albastre și părți de safir, apar din ce în ce mai mult ca piatră de centru sau sunt incluse în culorile inelelor de logodnă.

În timp ce unele mirese pot opta pentru un diamant alb ca element central al inelului lor de logodnă, vor putea crește calitatea sa unică prin adăugarea unui halo colorat – adesea cu safire, rubine și granate favorite – în jurul pietrei centrale.

Tăieturi vintage

Viitoarele mirese care opteaza pentru o piatră colorată, ar trebui să țină cont și de faptul că tăierea pietrei alese poate face sau sparge aspectul inelului lor, fiecare ton solicitând o tăietură unică proprie.

Formele lungi, tăiate oval sau ca un smarald, sunt populare printre cei care aleg o piatră de acvamarină sau safir, deoarece permit creșterea vibrației culorii. În comparație, cei care aleg o piatră rubinică pentru inelul lor, vor avea tendința de a favoriza un aspect mai tradițional, optând pentru tăieturi sub forma de oval sau forma de para.

Halourile de diamante albe dau un plus de frumusete unei pietre colorate, pentru ca ajuta la aducerea vieții la bijuteria colorată și poate, de asemenea, să adauge o tentă vintage. De asemenea, cei care preferă un inel de stil artă deco, un stil care va domina în 2019, ar trebui să opteze pentru o setare trilogie prin adăugarea a două diamante albe pe fiecare parte a pietrei lor colorate.

Setari halo

Având în vedere că inelul în stil vintage va fi peste tot în 2019, nu ar trebui să fie nici un șoc setarea stilului halo care se urmărește îndeaproape, împreună cu benzi unice.

Pentru cei care iubesc diamantele albe ca piatră centrală, pernă, ovală și pară, vor exista modele frumoase și foarte creative cu umeri de diamant fantezie, halouri îndrăznețe sau benzi complicate pentru a face o piesă individuală și particulară deosebită.

În timp ce vă puteți imagina doar o setare de aur pe o piatră rotundă, în realitate, un aranjament de aur poate fi adăugat la orice tăietură și poate fi alcătuită din forme unice – cum ar fi diamante în formă de kite – mai degrabă decât pietre perfect uniforme.

Benzi de aur galben si roz

Da, am văzut o tona de benzi de aur alb și platină de-a lungul anilor, dar este timpul să scapem de benzile răcoritoare și să îmbrățișăm ceva puțin mai cald.

În ceea ce privește metalele, aurul galben și aurul roz sunt foarte populare pentru mireasa în trend. Din cauza enormei popularități a platinei și a aurului alb în ultimii ani, aurul galben este considerat o alegere cu adevărat distinctă, deoarece adaugă moliciune piesei.

Dacă tocmai ați început să cumpărați inel de logodnă, veți ști că nu este o sarcină ușoară.

În ciuda unui șir de stiluri și modele de pe piață, decizia privind piatra perfectă și setarea poate fi puțin complicată uneori. Și în timp ce este vorba de preferința personală, ea poate întotdeauna să vă ajute să vă inspirați de cele mai recente tendințe.

Pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea pentru a găsi piatra perfectă, am încheiat cele cinci tendințe importante ale inelului de logodnă pe care ne așteptăm să le vedem în curând pe scenă de nuntă.

1. Inele cu două pietre

De ce să rezolvi o piatră când poți avea doua? Dacă sunteți o viitoare mireasă care vrea să aiba un ceva mai unic decât inelul tradițional, inelele cu două pietre reprezintă cea mai recentă tendință de pentru inelele de logodna. Aceste inele diferă de inelele de logodnă obișnuite, deoarece focalizarea se face pe două diamante proeminente de aceeași dimensiune, în loc să fie decorate cu mai multe alte diamante.

2. Pietre pretioase colorate

Inelele colorate de piatră prețioasă au fost o nebunie în rândul mireselor din ultimii ani și nu ne așteptăm ca această tendință să dispară în curând. Unele dintre doamnele preferate de la Hollywood precum Jennifer Lopez, Penelope Cruz și Halle Berry au optat pentru pietre prețioase colorate în locul diamantelor convenționale.

3. Banda dublă

În loc să stivuiți banda de nuntă de sub inelul de logodnă, miresele au optat acum pentru opțiuni de interblocare, cum ar fi dubla bandă.

4. Setarea halo

Setarea halo-ului a revenit recent în popularitate, devenind favotita printre mirese datorită versatilității sale în design. Într-o aranjament de aur, diamantele mai mici înconjoară și accentuează diamantul central, adesea făcându-l să pară mai mari.

5. Diamante în formă de pară

Diamantul tăiat in forma de pară este o tendință unică și originală pe care ne așteptăm să o vedem peste tot în 2019. Diamantul în formă unică și-a recăpătat popularitatea după o pauză recentă, mai ales după ce Pete Davidson a pus întrebarea logodnicii Ariana Grande cu un impresionant inel cu piatră în formă de pară.

Alte informatii:  

https://www.glamour.com/gallery/10-engagement-ring-trends-youll-see-everywhere-in-2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *