Ce trebuie sa cunosti cand apelezi la servicii de inchirieri masini!

Avand in vedere necesitatea mobilitatii din ce in ce mai crescute, cele mai multe servicii de inchirieri masini sunt afaceri aflate in plina dezvoltare in Romania. Este o realitate ca acest model de servicii a intrat pe piata mai tarziu la noi in tara, din acest motiv exista inca persoane care nu cunosc avantajele de a inchiria o masina versus a fi proprietarul unei masini.

Cei care utilizeaza cel mai des serviciile de inchirieri masini sunt strainii care ne viziteaza plaiurile, dar si romanii care se lovesc de nevoia de a se deplasa cu autoturisme din diferite motive sau pentru ocazii mai mult sau mai putin speciale.

Unul dintre serviciile profesionale de inchirieri masini este oferit de FocusRent, o companie cu experienta de peste 10 ani, care ofera servicii de inchirieri auto profesionale in Bucuresti, Otopeni si Cluj. Atunci cand cauti un serviciu profesional pentru a inchiria masini, ar fi bine ca acesta sa ofere seriozitate, transparenta si orientare catre client, asa cum o face FocusRent, care urmareste fidelizarea clientilor, rasplatindu-i cu diverse beneficii la inchirierea automobilelor.

Afla care sunt cateva dintre avantajele alegerii unor servicii de inchirieri masini:

Capacitatea ridicata de mobilitate

Mobilitatea este unul dintre cele mai importante aspecte din viata noastra. Traim in epoca vitezei, iar, atunci cand ai nevoie de un autovehicul rapid si accesibil, serviciile de inchirieri auto reprezinta alegerea ideala. Autoturismul inchiriat te va scapa de eventuale experiente neplacute petrecute in mijloacele de transport in comun si vei rasufla usurat, parcurgand traseul intr-o masina sigura si confortabila.

Calatorie in confort si intimitate

FocusRent este compania care nu te intreaba unde mergi, chiar daca deplasarea este in strainatate, cat te vei deplasa, nu iti impune un numar de kilometri si iti ofera totul la cheie: un plin de combustibil, asigurare RCA, full CASCO, disponibilitate 24/7 a serviciului de call center si asistenta. In situatia in care este necesar, se ofera inlocuirea rapida si gratuita a vehiculului in caz de avarie. Mai mult decat atat, daca inchiriezi masina din Bucuresti, autovehiculul iti va fi livrat rapid si gratuit. In situatia in care iti doresti extra confort, poti opta la servicii suplimentare cum ar fi sofer personal, transfer aeroport, GPS sau scaun pentru copil.

Inchirieri masini – un serviciu sigur si modern

Sa conduci o masina moderna, de tip luxury, poate sa ramana de multe ori un vis, din cauza costurilor ridicate pe care le presupune achizitia si intretinerea unui astfel de autovehicul. Prin serviciile de inchirieri masini, iti poti trai visul si iti vei oferi ocazia de a te afla la volanul celor mai noi si moderne automobile, beneficiind astfel de confortul si facilitatile care vin cu acestea la pachet.

Costuri reduse comparativ cu achizitionarea propriei masini

Unul dintre cele mai mari avantaje de care poti beneficia cand apelezi la serviciile de inchirieri masini este ca poti utiliza rapid un autovehicul, ca si cum este proprietate personala. Vei beneficia de automobil pentru perioada de care ai nevoie exact, fara a fii nevoit sa suporti eforturi financiare mari sau sa platesti credite pentru a-ti achizitiona propria masina. Mai mult decat atat, nu o sa porti in gand grija incheierii si platii asigurarilor RCA, CASCO, rovinieta, ITP, impozit etc, deoarece firma de inchireri masini se va ocupa de toate aceste detalii inainte de livrarea autoturismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *