Pachetul de servicii de care ai nevoie atunci cand apelezi la o firma de inchirieri masini

inchirieri masini

Din ce in ce mai des se ivesc ocaziile in care chiar avem nevoie de ajutorul unei firme de inchirieri masini, iar alegerea acesteia nu trebuie facuta in necunostinta de cauza. Pe langa autoturismul propriu-zis, putem beneficia de un pachet complementar de servicii care pot face diferenta.

Printre cele mai importante aspecte ale vietii moderne este cel legat de cuantificarea fiecarei actiuni in parte, de aici si expresia “time is money”. Intr-adevar, timpul conteaza foarte mult, mai ales in situatia contactarii unei firme de inchirieri masini. Cu cat nevoia este mai mare, cu atat raspunsul si confirmarea venita din partea lor trebuie sa se produca mai rapid, inlesnind procesul de asistenta si rezervare. Tocmai de aceea, promptitudinea in preluarea rezervarilor si un serviciu de asistenta disponibil non-stop sunt de netrecut cu vederea.

Avand in minte acelasi considerent, timpul, suntem la fel de interesati si de momentul si locul in care se va face livrarea masinii, mai precis de diferenta de timp dintre confirmarea rezervarii si livrare, ideal fiind un interval de 3-4 ore. Astfel putem evita o situatie in care masina ne va fi pusa la dispozitie abia a doua zi. Cat despre locatia livrarii, firma de inchirieri masini la care apelam va trebui sa confirme posibilitatea aducerii masinii la adresa aleasa de catre client. Bonusul, in acest caz, ar fi ca acest serviciu sa fie si gratuit.

Calitatea nu este o zona unde putem face rabat cand vine vorba de serviciile de inchirieri masini, asadar va trebui sa ne asiguram ca sistemele autovehiculului pus la dispozitie sunt de ultima generatie, in special cele de siguranta, franare si confort. Asadar, o firma de incredere va garanta ca vechimea autoturismelor nu este mai mare de 5 ani, astfel inlaturand si din riscul folosirii exagerate.

Daca tot am vorbit de siguranta, companiade inchirieri masini la care apelam va trebui sa ne asigure de valabilitatea inspectiilor tehnice, realizate cu simtul raspunderii, pentru a putea garanta integritatea pasagerilor in timpul calatoriei. Pentru a veni in intampinarea aceleiasi nevoi, ne vom asigura ca vehiculul este echipat si cu cauciucurile potrivite conditiilor meteorologice, fie ca este iarna sau vara. Bineinteles, neprevazutul se poate ivi in orice moment, iar atunci chiar vom ajunge la mana firmei de inchirieri masini. Astfel, in cazul unei avarii va trebui sa stim ca putem beneficia de inlocuirea rapida si gratuita a vehiculului.

Avem cheia in mana, rezervorul plin si suntem gata de drum. Ce ne mai trebuie? Pentru ca serviciul de inchirieri masini sa fie complet, desigur, vom avea nevoie si de toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, CASCO, rovinieta) pentru a fi cu adevarat pregatiti de calatorie.

Sigur, cele mentionate pana acum sunt nevoi standard ale celor care se orienteaza spre firma de inchirieri masini, insa nimeni nu este “model standard”. Cu totii avem nevoi speciale, iar serviciul de inchirieri masini trebuie sa le adreseze pe cat de bine posibil, incepand de la posibilitatea inchirierii unui aparat GPS, a unui scaun pentru copil sau chiar a unui sofer care sa ne transporte de la aeroport si inapoi.

De toate aceste servicii si multe altele puteti beneficia atunci cand apelati la FocusRent, companie ce a acumulat o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de inchirieri masini din Bucuresti, Otopeni si Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *