Cele mai puternice motive care sa te faca sa alegi parchetul Versailles pentru locuinta ta

Cu siguranta fiecare persoana isi doreste sa adopte in propria casa cele mai frumoase si calitative obiecte, care sa aduca un plus de frumusete si eleganta. Acest lucru se aplica si in cazul podelelor, alegerea lor devenind un proces din ce in ce mai greu, data fiind multitudinea de modele existente pe piata. Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont in acest sens, este sa alegi o varianta clasica, dar totusi deosebita, in nuantele pe care le gasesti cel mai des in interiorul camerei vizate; o varianta simpla si totusi inedita, cu un aspect placut si unic in fiecare forma a sa. Desi pare complicat, parchetul Versailles intruneste cu succes toate aceste criterii, facandu-l alegerea potrivita in orice context.

Nu exista doua variante perfect identice

Dat fiind felul de depunere al placilor de lemn, renumitul parchet mozaic nu propune doua modele care sa coincida perfect. Asemenea fulgilor de zapada, si bucatile de lemn sunt asezate cu atentie in asa fel incat sa contureze o forma foarte aspectuoasa, dar diferita de orice s-a mai facut pana atunci. Acest lucru se datoreaza atat modelului unic, cat si dimensiunilor parchetului si suprafetelor disponibile pentru amplasarea sa, fiind necesar ca cel care il aplica sa gaseasca varianta cea mai potrivita pentru contextul dat.

Alegand parchetul Versailles pentru a-ti completa decorul interior nu doar ca vei avea parte de o piesa autentica, dar vei acorda si un aspect elegant, somptuos sau chiar pretios fiecarei camere pe care ai incununat-o cu aceasta alegere.

Selectia de nuante potenteaza orice decor interior

In ceea ce priveste universul cromatic, intreaga selectie se invarte in jurul nuantelor naturale de lemn, care au fost atinse de o influenta subtila de roz, bej, gri sau chiar combinatii intre acestea. Rezultatul final va avea un efect aproape tridimensional, prin felul in care este amplasat si finisat, efect care cu greu ar putea fi replicat de alte modele.

De asemenea, si materialele din care fiecare varianta este conceputa ii asigura o rezistenta indelungata in fata tuturor provocarilor la care este supusa. Lemnul masiv este principala esenta folosita in acest sens, stejarul si fagul nu puteau fi inlocuite cu altceva, iar atat aspectul, cat si calitatea estetica fiind de neegalat.

Parchetul de tip Versailles – alegere inteligenta si din punct de vedere financiar

Cu toate ca se incadreaza in categoria produselor de lux, parchetul Versailles produce o serie de avantaje si pe plan financiar, Nu doar ca pretul dea achizitie este in total acord cu calitatea furnizata, dar odata monta, nu va mai fi nevoie sa fie inlocuit pentru foarte multi ani, putand fi considerata o piesa atemporala atat din punct de vedere al calitatii cat si a aspectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *