Colecția de căciulițe pentru bebeluși de la Little Prints, ceva nou și special

Mereu ți-ai pus întrebarea de unde să cumperi cea mai drăguță căciulă pentru copilul tău, ei bine răspunsul este chiar aici.

Magazinul Little Prints îți oferă colectia de caciulite pentru bebelusi ideală. Căciulițele sunt nelipsite din garderoba celor mici, atât vara cât și iarna, ne dorim ca ei să fie protejați de frig, pentru a nu se îmbolnăvi. Produsele sunt confecționate cu profesionalism și dragoste, atenția la detalii mereu a fost pusă pe primul loc în momentul creării, datorită utilizării materialelor de înaltă calitate ce prelungesc viața produsului, care poate fi transmis la rândul său de la o generație la alta.

Ce materiale sunt utilizate?

Materialele sunt de cea mai înaltă calitate, este utilizată în principal lâna merinos, ce ajută la termoreglare, lâna este perfectă în sezonul rece și bumbacul organic ce te ajută să-ți ferești micuțul de frigul prezent în anotimpul rece. Alegerea unui material de bună calitate oferă confort, cât și bucurie celor mici, care nu vor mai simți temperaturile scăzute. Cel mai important este ca materialele utilizate sunt și hipo alergenice, în acest fel micuți nu vor avea probleme și nici nu vor simți nici un disconfort.

Modelele de care dispune

Little Prints oferă o varietate de piese ce vor ajuta ca copilul tău să fie unul dintre cei mai drăgălași. Piesa de rezistență este bereta iepuraș, fabricată din lână moale, perfectă pentru micile fetițe, cu urechiușe croșetate, guriță, ochi și năsuc brodat. Nici băieții nu sunt lăsați deoparte, ei se pot bucura de caciuli și cagule în culori inedite. Piesele sunt și unisex, de la cele mai fragede vârste până când aceștia ating chiar vârsta de patru ani.

Cagula este alcătuită 100% din lână merinos, cunoscută pentru termoreglarea sa, dar și pentru senzația de moale la atingere. Modelele oferite sunt deosebite, cu model fructat, dar și cu un tricot perlat, oferă un look casual celor mici.

Căciulițele sunt alcătuite din 100% bumbac organic, perfect pentru anotimpul rece, cărora le este adăugat și câte un pampon drăgălaș, perfect pentru pitici.

De ce le-ai cumpăra?

Produsele oferite de Little Prints sunt de cea mai mare calitate, din acest motiv diferite persoane, mămici cunoscute în mediul online au achiziționat aceste produse și sunt extrem de mulțumite de calitatea lor. Pe primul loc este pus confortul celor mici, nu ne dorim ca aceștia să sufere din pricina materialelor de proastă calitate prezente prin majoritatea magazinelor, așa că am decis să utilizăm numai lână și bumbac, ce ajută pielea să respire. 

Dacă sunteți interesate, ca mămici, mătuși sau apropiați și doriți să oferiți unui mic omuleț o căciulă inedită, calitativă, ce îl va pune în lumina reflectoarelor, puteți să îi contactați pe cei de la Little Prints, atât pe site-ul lor, cât pe Facebook și Instagram. Cu siguranță vor fi bucuroși să vă preia comanda. Cel mic este pus pe primul plan mereu, atunci când acesta este binedispus, toți cei din jur sunt mulțumiți.

Contact :

0725 766 847

hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *