3 motive pentru care să încerci criolipoliza cooltech

criolipoliza cooltech

Este stiut faptul ca exista deja multe tratamente si aparate la ora actuala ce ajuta la indepartarea depozitelor de grasime nedorite din diferite zone ale corpului (abdomen, şolduri, picioare, braţe, de sub fese sau de pe linia sutienului). Una dintre cele mai cunoscute astfel de metode este criogenarea sau criolipoliza cooltech. Daca multi au o  idee despre ce presupune acest tratament, nu multi sunt cei care indraznesc sa apeleze la el. Cu toate acestea, specialistul Noblezza Beauty Clinique, Elena Varzaru, aduce 3 argumente puternice in favoarea acestui tratament.

Cunoscuta si sub numele de  criogenare, aceasta metoda inlocuieste practic lipoaspiratia, o procedura chirurgicala ce are ca scop inlaturarea straturilor inestetice de grasime. Mai mult, aceasta procedura implica si folosirea bisturiului, o anestezie generala si perioada de recuperare, lucruri care nu sunt deloc placute. De aceea, atata vreme cat aceleasi rezultate se pot obtine si fara durere, tehnologia criolipoliza cooltech reprezinta o alegere inteligenta si mult mai usor de suportat.

Este de mentionat faptul ca la aceasta metoda apeleaza atat persoanele ce au probleme cu greutatea, cat si cele ce au un stil de viata activ, fac sport in mod regulat si au o dieta corespunzatoare. Datorita faptului ca metoda Crio-cooltech reuseste sa elimine depozitele de grasime asupra carora nu detinem controlul si pe care nu le putem elimina nici prin sport nici prin dieta, ea este apreciata atat de femei cat si de barbati pentru ca ationeaza direct asupra startului adipos.

Pentru ca Noblezza este prima clinica care a adus criolipoliza cooltech în România în urmă cu 4 ani, ea este acum asociata cu criolipoliza cooltech Bucureşti. Avand in vedere ca aceasta ofera rezultate exceptionale, pe care nici un alt aparat de remodelare corporala nu le poate atinge, sedintele la Clinica Noblezza au ajuns la aproximativ 5000 in 2018. Crio-cooltech este un tratament non-invaziv ce diminueaza grasimea in exces cu 30% la o singura sedinta si cu pana la 90% in doar trei sedinte pe aceeasi zona. Urmand indicatiile terapeutului, persoanele care apeleaza la acest tratament vor obsrva o diminuare a circumferintei cu circa 4 cm in doar trei sedinte.  Bineinteles, rezultatele sunt diferite de la persoana la persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *