Cu hoverboard-ul meu cel nou fac miscare si ma simt minunat, ca in copilarie

Cand esti copil nu iti dai seama, dar cand devii adult ajungi sa tanjesti dupa vremurile in care nu faceai nimic si doar te jucai, iti imaginai diverse lucruri alaturi prieteni sau animale de companie. Daca e sa regret un lucru din copilarie acela este legat de miscare.

Atunci ma miscam enorm, alergam, ma jucam tot felul de jocuri originale, gaseam mereu ce sa fac pe afara. Acum, in viata de adult miscarea e cam putina, plictiseala intervine rapid, timp nu prea mai e. Ca sa recuperez cumva la treaba cu miscarea m-am hotarat sa investesc in ceva ce mi-am dorit inca de cand eram prin adolescenta: un hoverboard de calitate.

Da, stiu, hoverboard-ul este mai mult pentru pici si pentru cei care lucreaza prin depozite. Insa e foarte bun si pentru adulti. Te ajuta a parcurgi distante mari rapid, merge chiar si in pante, are Bluetooth, Wireless, are telecomanda si lumini LED, are doua roti puternice si viteze reglabile pentru confort maxim in timpul deplasarilor.

Ce m-a surprins placut a fost faptul ca un hoverboard de calitate a fost faptul ca se incarca foarte repede, in 120 de minute, autonomia e de pana la 20 km parcursi, vitezele de deplasare sunt mari, siguranta si stabilitatea sunt foarte bune.

De asemenea hoverboard-ul pune in miscare toti muschii de la picioare si chiar de la maini si pe cei din zona bazinului, asadar faci miscare fara sa te simti obosit. Stai cat vrei in aer liber pentru ca experienta pe hoverboard este una foarte placuta, te distrezi si iti pastrezi energia pentru lucrurile care conteaza cu adevarat.

De cand am hoverboard am inceput sa stau mai mult in aer liber, ma simt si mai bine facand mereu miscare, merg chiar si la job pe hoverboard asa ca nu mai sunt nevoit sa imi schimb un rand de haine din cauza transpiratiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *