Culorile anului 2018- cum să-ți alegi rucsacul perfect

Anul 2018 s-a anunțat încă de la început întru totul colorat, iar dacă pe timpul iernii nu prea te-a încântat acestă avalanșă de culori, pe perioada verii trebuie neapărat să le încerci. Poți testa terenul cu un rucsac Evelyn albastru sau chiar roz. Iar dacă există rețineri față de aceste culori pentru că pot părea puțin țipătoare, o variantă bună ar fi un rucsac Adona Evelyn într-o nuanță de bej sau bleu.

Ce este important de reținut în această vară este faptul că la baza oricărui outfit trebuie să fie o culoare puternică precum:

  • albastru
  • roz
  • galben
  • verde

Dar dacă ești o persoană reticentă în privința introducerii culorilor tari în garderoba ta, adăugarea unei pete de culoare poate veni cu ajutorul unui rucsac dama colorat.

Și fiindcă în acest sezon se poartă rucsacul pentru că este foarte practic, dintr-un foc se pot rezolva două probleme: îmbinarea  tendințelor culorilor 2018, și crearea de outfit-uri potrivite pentru zile pline.

Un outfit cool îți oferă o stare de încredere, iar o culoare vie îți va da o stare de bine nemaipomenită, așa că merită încercat. Printr-o investiție într-un rucsac de calitate într-o culoare vie se pot sparge tiparele unor ținutelor neutre. Un rucsac viu colorat va arăta bine în combinație cu ținutele all back, all white, dar și cu outfit-uri îndrăznețe.

Un rucsac dama se poate purta atât cu o rochie midi, cât și cu o pereche de jeansi rupți și o pereche de teneși. Stilul personal nu va avea de suferit din cauza unui rucsac, iar dacă totuși nu te încântă culorile sezonului, poți achiziționa un rucsac negru pe care să-l porți cu o eșarfă colorată legată de mânerul principal.

Există atât de multe variante în care poate fi purtat un rucsac Evelyn încât ar fi păcat să nu investești intr-o piesă atât de versatilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *