Cum gasesti evenimente la care sa participi in Bucuresti

evenimente la care sa participi in Bucuresti

Bucuresti este un oras in care au loc foarte multe evenimente in fiecare zi si adesea e foarte greu sa fii la curent cu toate. Solutia pe care am gasit-o este sa scriu pe Google Evenimente Bucuresti azi si de indata ce fac asta voi avea multe din care sa aleg, dar si site-uri care filtreaza evenimentele si le posteaza pe cele care le considera interesante pentru audienta lor.

Am gasit cateva astfel de site-uri si adesea ma intorc pe BucharestJournal.ro sau pe Metropotam pentru a vedea recomandarile lor in ceea ce priveste evenimentele culturale sau cele de divertisment din oras. Bineinteles, nu toate evenimentele se vor plia pe nevoile mele, dar ideea este ca nu trebuie sa aleg dintre sute de evenimente ca in cazul unui site care importa toate evenimentele posibile si imposibile din acea zi.

Partea buna e ca nu iti va da doar o lista cu evenimente care se intampla acum sau mai pe seara, ci majoritatea site-urilor construiesc liste de evenimente pe intreaga luna, astfel iti poti planui de la inceputul lunii pe unde vrei sa iesi in urmatoarele patru saptamani si iti calculezi bugetul, inviti prieteni si ajungi pe unde iti permite timpul si poti sa iti planifici zilele in asa fel incat sa nu iesi zi de zi, dar sa pastrezi o viata sociala activa.

Ca o nota personala, eu aleg evenimentele la care merg in functie de costuri, oameni care mai vin si importanta evenimentului. De exemplu, daca este o trupa de muzica pe care imi doresc foarte mult sa o vad nici nu prea mai conteaza cat costa sau cine vine pentru ca stiu ca daca n-am sanse sa-i mai vad vreodata prea curand o sa merg si n-o sa regret asta.

Alte variante pe care merg atunci cand aleg evenimentele sunt si in functie de cat de interesant suna sau citesc descrierea si ma gandesc daca ceea ce se intampla acolo e conform cu valorile mele.

Un eveniment pe care l-am descoperit din intamplare, dar la care am mers de curiozitate este transformarea podului Aurel Vlaicu prin AR cu aplicatia dARe by Samsung de care am aflat fix cu cateva ore inainte si am decis ca n-ar strica sa dau pe acolo. N-am fost dezamagit, ba chiar opusul deoarece am avut parte si de un concert al celor de la Moonlight Breakfast si pot spune ca ma bifat doua lucruri dintr-o data, un eveniment si un concert.

Ma mai ghidez, de asemenea, si dupa numarul de prieteni care au dat going sau de persoane in general care au dat ca merg la acel eveniment pe Facebook. Stiu ca nu e un indicator de calitate prea exact sau prea corect, dar pentru mine conteaza si faptul ca oamenii din bula din care fac parte sa fie interesati de el deoarece ii ofera cateva puncte in plus si sansele sa merg si sa platesc bilet pentru ceva sunt mult mai mari.

Concluzia este ca evenimente la care sa participam sunt multe, dar tine de noi sa le cautam si sa ne alegem cateva site-uri cu ale caror recomandari rezonam si sa ne intoarcem pe ele de fiecare data cand dorim sa gasim cate un loc nou in care vrem sa ajungem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *