Cum poti scapa de aspectul inestetic al vergeturilor?

In ultimii ani, vergeturile incep sa reprezinte o adevarata porblema pentru marea majoritate a femeilor. Acestea cauta tot timpul un tratament vergeturi care sa ofere rezultate cat mai rapide. Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.

Fie ca alegi un tratament laser vergeturi sau un tratament laser cicatrici, in cadrul clinicii Yiara rezultatele vor fi cele pe care ti le doresti de mult timp.

Tratament pentru vergeturi Harmony XL PRO

Harmony XL PRO e o platformă laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimbă în funcţie de problema cu care se confruntă pacientul. Astfel, face rejuvenare facială şi skin tightening, e un bun tratament acnee şi cicatrici anti-acneice, elimină leziunile vasculare (cuperoză, rozacee sau acele vinişoare inestetice de pe faţă sau picioare), şterge tatuaje, elimină transpiraţia axilară (hiperhidroza), uniformizează culoarea. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Avantajele laserului Erbium:Yag:

Înainte de începerea terapiei, vei fi consultat de medicul dermatolog, care va stabili protocolul de tratament.

  • Tratamentul este realizat de un medic specialist.
  • Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu are efecte adverse.
  • Rezultatele se menţin pe termen lung.
  • Rezultatele au eficienta de la cateva luni pana la cativa ani
  • Timp de recuperare minim

Scapa de vergeturi si simta-te din nou frumoasa cu ajutorul unei proceduri moderne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *