Cum purtăm incaltamintea sport de dama? – 3 propuneri pentru această vară

Cu siguranță ai sesizat că tot mai multe fete au renunțat la balerini, sandale și alte încălțări feminine în favoarea incalțărilor sport de dama. Sunt comode, la modă și foarte ușor de integrat în ținutele tale. Tocmai de aceea dorim să venim cu trei propuneri de outfituri potrivite pentru vară cu ajutorul articolelor de incaltaminte sport de dama.

Fuste elegante de dama și adidași

Pentru zilele călduroase de vară în care nu suporți pantalonii pe tine poți încerca asocieri de fuste elegante de dama cu incaltaminte sport de dama. Cu siguranță te vei simți mult mai confortabil cu o pereche de adidasi decât cu o pereche de sandale de dama. Pentru ținutele de zi, dar și de seară poți încerca această asociere și cu siguranță nu vei da greș.

Pantaloni sport cu adidasi

Au revenit în forță în acest sezon și sunt propuși în diverse outfituri de toate bloggerițele la moda. Poți încerca adidașii cu pantalonii sport largi sau mai strâmți, cert este că vei avea o ținută foarte comodă. Poți adăuga un tricou alb simplu și o geacă din denim și vei obține un outfit cool pentru plimbările pe timp de seară.

Rochii vaporoase cu incaltaminte sport de dama

Poate vei fi reticentă la început în ceea ce privește acestă ținută, dar dacă nu prea ai idei. Caută căteva idei pe Pinterest și sigur vei rămâne surprinsă de ce outfituri pot ieși din această combinație. Poți purta acestă ținută atât ziua, cât și seara.

Nu-ți fie teamă de incaltamintea sport de dama, aceasta poate deveni aliatul tău împotriva oboselii, dar și salvarea ta atunci când trebuie să fi gata în 5 minute. Fie că le vei purta cu fuste elegante de dama, cu rochii sau cu pantaloni sport ele vor deveni aliatul tău de încredere dacă le vei acorda o șansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *