Cerceii de argit – accesoriile ce vor atrage toate privirile vara aceasta

In cele mai multe din cazuri, femeile isi doresc sa creeze mereu o prima impresie memorabila. De aceea este foarte cunoscut faptul ca acestea acorda o atentie deosebita vestimentatiei si ca petrec foarte multe ore in oglinda. Insa este oare suficient?

Accesoriile, cu precadere cerceii, joaca un rol foarte important in crearea unui look deosebit. Atunci cand vorbim de cercei argint acestia pot fi detaliul care va face diferenta. Pentru a atrage toate privirile nu este necesar sa purtam o pereche de cercei din argint spectaculosi, deoarece acestia nu pot fi purtati in orice context sau combinatie, este important sa tinem cont de tinuta purtata si de locul in care suntem.

Acesta este motivul pentru care este important sa investim in cateva perechi de cercei de argint pe care sa-i putem purta in functie de look-ul pe care ni-l dorim. De asemenea, din colectia de bijuterii nu pot lipsi cerceii statement ce nu se vor demoda curand si pe care putem sa-i purtam mai multi ani la rand.

Pentru a atrage privirile este important si cum asortam cerceii tinutei. Pentru o tinuta office, cerceii simpli si delicati sunt mult mai potriviti. In schimb, pentru un eveniment mai special putem alege o pereche de cercei mai mare, mai colorata sau cu mai multe pietre.

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont atuci cand ne dorim un look remarcabil este ca cerceii sa se potriveasca formei fetei noastre. Exista persoane carora le sta foarte bine cu cercei rotunzi si persoane care sunt dezavantajate de acest model. In schimb, credem ca cerceii mici cu pietre se potrivesc tuturor formelor si se pot asorta usor si tinutelor.

Pentru a atrage privirile celor din jurul nostru nu trebuie sa ne chinuim foarte mult. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne simtim bine in pielea noastra si sa avem o pereche de cercei care sa ne avantajeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *