Cum și-ar decora fiecare zodie casa?

decorare casă

Momentul decorării propriei locuințe este unul așteptat de mulți. 

Dar pe cât este de interesant, la fel este și de frustrant sau greu să găsești mobila potrivită, stilul potrivit să îmbini gusturile fiecărui membru al familie și cel mai important să te încadrezi într-un buget.

Dar te-ai întrebat vreodată cât de mult influențează zodia ta alegerea stilului și decorului casei tale?

Dacă da, acum este momentul în care vei afla. Dacă nu, citește în continuare, sunt convinsă că te va surprinde.

Vărsător (20 Ianuarie- 18 Februarie)- Eco Friendly și Eclectic

Ești o persoană unică și dacă pot spune, puțin ciudată. Nu îți dorești să decorezi casa la fel cum o fac și alții.

Probabil vei încerca să incluzi cât mai multe opțiuni tehnologice și ecologice (de exemplu: panouri solare sau sisteme de captare a ploii).

Îți place să ai un spațiu în care poți sta doar tu cu gândurile tale, timp în care meditezi asupra binele lumii.

Casa ta cu siguranță va avea câteva camere goale care vor sta pregătite pentru orice persoană din viața ta care va avea nevoie de un acoperiș asupra capului. 

Pești (19 Februarie- 20 Martie)- Calm și Senin

Chiar dacă apreciezi timpul tău cu tine, vrei să decorezi casa într-un mod cât mai primitor și calm, alegând culori care te calmează.

Fiind un semn de apă, o nuanță închisă de albastru sau un turcoaz deschis este o alegere excelentă pentru schema de culori. 

Consideri o necesitatea absolută mobilierul confortabil și pernele sau păturile decorative moi. Te străduiești totuși să nu umplii casa cu nimicuri.

Natura ta te cheamă lângă un tip de apă, nu știu dacă este un ocean sau lac sau chiar o pișcină mare în curte unde să îți poți invita prietenii vara.

Berbec (21 Martie- 19 Aprilie)- Plin de viață

Ai o personalitate cât cuprinde și ai tendința să alergi după viață și să o experimentezi cât mai complet. 

Casa ta de vis ar încorpora probabil culori și modele îndrăznețe și aventuroase, în special mobilierul tău. 

La o scară mai mare, ai avea nevoie de încăperi suplimentare pentru a crea un spațiu mai activ, cum ar fii o sală de gimnastică complet mobilată sau chiar un perete de cățărare. Toate acestea doar pentru a-ți potoli plictiseala și a-ți permite să fii mereu activ.

Taur (20 Aprilie- 20 Mai)- Clasic și Calm

Cu siguranță îți place să te dedici lucrurilor frumoase și, de asemenea, vrei un mediu confortabil și stabil, așa că nu ar fi un șoc să vezi aceste obiceiuri transferate în locuința ta. 

Este posibil să alegi cea mai mare canapea care să aibe o mulțime de articole confortabile la îndemână. Așa scapi tu de stresul vieții cotidiene.

Punctul principal al casei este zona bucătăriei, fiindcă se știe cât de mult îți place o mâncare bine gătită și un vin bun. Aș vedea chiar o pivniță de vinuri sau un bar care să aibe cele mai fine băuturi. 

Ca semn de pământ, îți place să folosești tonuri subestimate și culori neutre pentru a aduce într-adevăr senzația de statornicie pe care o dorești în propria viață.

Gemeni (21 Mai- 20 Iunie)- Deschis și Opulent

Deși lucrurile pe care le dorești se pot schimba de la o zi la alta, există unele lucruri pe care încă nu ai avea nicio ezitare să le aduci în casa ta de vis. 

Ești sociabil și îți place să ai lumea posibilitățile sale la picioare. Așa că ai face tot ce poți pentru ca spațiul tău. să pară cât mai mare ( panouri mari de sticlă și ferestre largi care să-ți aducă lumină și să-ți mărească vizual camerele).

Dorești să ți pasul cu cele mai noi tehnologii așa că vei vrea să incorporezi câteva elemente tehnologice de lux, precum un sistem de sunet activat prin voce și funcții casnice controlate de smartphone.

Rac (21 Iunie- 22 Iulie)- Tradițional și plin de gust

Ai o atragere aparte către lucrurile tradiționale și antice, așa că locuința ta ar include exclusiv mobilier și decor care se încadrează în acele stiluri. 

Confortul este pe primul loc iar bucătăria este camera ta preferată datorită pasiunii tale culinare. Este posibil ca bucătăria să fie cea mai mare cameră din casă.

Scopul tău final ar fi să-ți faci casa cât mai mult ca un sanctuar care să te păzească lumea exterioară, cu culori mai deschise pe pereți și poate chiar și câteva nuanțe pastelate ușoare pentru mobilierul sau piesele de accent.

Leu (21 Iulie- 22 August)- Viu și Vibrant

Adori să fi în centrul atenției, așa că de ce nu ți-ai face și casa la fel?

Vei alege culori luminoase și îndrăznețe, mobilier care ar atrage atenția, iar tablourile unicate și arta te va descrie.

În mod ideal, ți-ar plăcea să ai mai multe camere pentru ca oaspeții să rămână în ele, precum și o zonă în aer liber, pentru petreceri. 

Și să fim sinceri, te vei asigura probabil că nu există loc fără oglindă în jurul casei, astfel încât să te asiguri că arăți cel mai bine tot timpul.

Fecioară (23 August- 22 Septembrie)- Simplu și Stilat

Nu îți dorești prea mult, vrei doar o anumită stabilitate și sentimentul de control în viața ta ori de câte ori o poți gestiona. 

Casa ta ar putea avea culori neutre, deoarece se potrivesc cu aproape orice alte culori. 

De asemenea, casa ta va avea mobilier ales pentru eficiența lor nu design. De exemplu bureți cu loc de depozitare sau mese de cafea cu sertare. 

Ți-ar plăcea să folosești cât mai mult spațiu pentru organizare și depozitare în casă, astfel încât să poți păstra un mediu curat și lipsit de aglomeratie, știind totodată că există un loc pentru orice.

Balanță (23 Septembrie- 22 Octombrie)- Armonios și Rustic

Îți place ca lucrurile să fie echilibrate. Dorești să încorporezi culori deschise, neutre, pastelate. Echilibrul cu mobilierul este unul perfect, camerele fiind aerisite.

Îți place să investești în lucruri care au gust și care oferă o atmosferă elegantă, cum ar fi perdelele aerisite, pernele elegante și o oglindă decorativă. 

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie)- Luxos și Privat

Adevărul este că, dacă ai putea să ai doar o cabină în pădure, ai fi fericit. Cu toate acestea, casa ta trebuie să reflecte aspectele personalității tale importante pentru tine (păstrarea vieții private, introspective și misterioase). 

Locuința ta ar avea culori mai închise. Dispozitive precum sisteme discrete de securitate te vor ajuta să urmărești totul. 

Săgetător (22 Noiembrie- 21 Decembrie)- Creativ și Compact

Deși este posibil să nu dorești să petreci mult timp acasă, nu înseamnă că nu ai câteva idei grozave pentru spațiul tău. 

Ți-ar plăcea să ai o casă care ar putea veni cu tine, cum ar fi o casă minusculă care poate călători cu ușurință oriunde te-ai afla. Casele mici, în general, sunt cunoscute pentru faptul că utilizează cea mai mică cantitate de spațiu dar totuși au tot ce ai nevoie.

În același timp, ți-ar permite, de asemenea, să-ți păstrezi amintirile vii cu locuri unde îți vei putea pune fotografiile și alte lucruri pe care le-ai putea colecta în călătoriile tale.

Capricorn (22 Decembrie- 19 Ianuarie)- Elegant și Inteligent

Casa ta trebuie să reflecte lucrurile pe care ai tendința să le prețuiești – munca grea și eficiența. 

Deși majoritatea și-ar dori un spațiu care să le permită să se îndepărteze de un mediu de lucru, casa ta de vis ar avea un aspect similar cu un birou de acasă (să fim sinceri, oricum ai tendința să lucrezi când ești acasă). 

Te-ai orientat către un stil elegant, cu o mentalitate minimalistă. Dorești ca locuința ta să rămână organizată și ușor de gestionat, astfel încât să te poți concentra asupra altor lucruri. 

Când vine vorba de decor, un birou mare care include rafturi solide și sertare suplimentare ar fi pe lista ta. Te vei strădui să ai o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de organizare, așa că niciodată nu vei pierde nimic prin casă.

Acum că am ajuns la final. Ce părere ai? Te regăsești în caracteristicile zodiei tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *