Cupa României la Padbol 2023, live pe Prima Sport 3

Proaspăt reveniți de la Cupa Natiunilor din Ungaria, cu o performanță de trei victorii, 4 egaluri și două înfrângeri în fața unor echipe puternice precum Spania și Portugalia, jucătorii comunității Padbol România se pregătesc pentru Cupa României 2023.

Cea de-a treia ediție a Cupei României, eveniment organizat de Federația Română de Padbol și Elisabeta Gherghișan, președinte și organizator, va avea loc în perioada 8-10 septembrie, la Complexul Sportiv Național Lia Manoliu.

SE ANUNȚĂ SPECTACOL

Cu fiecare an care trece, padbol devine din ce în ce mai popular și mai dinamic în România, iar această competiție reunește cei mai talentați și dedicați practicanți de padbol din întreaga țară. Ediția din acest an promite să fie una spectaculoasă, plină de meciuri incitante și momente memorabile.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Vineri, 8 septembrie

13:15 – Deschidere oficială a competiției

14:00 – 21:00 – Meciuri de grup, cu transmisiune live pe PRIMA SPORT 3

Sâmbătă, 9 septembrie

10:00 – 17:00 – Continuarea meciurilor de grupe și inceperea sferturilor

Duminică, 10 septembrie

10:00 – 15:00 – Semifinale și Finale, cu transmisiune live pe PRIMA SPORT 3

15:00 – 15:30 – Ceremonia de premiere și închiderea competiției

Iubitorii sportului, care,  din diverse motive, nu pot face parte din publicul prezent la eveniment, au posibilitatea de a trăi emoția Cupei României la Padbol și toate momentele de neratat. Cupa va fi transmisă live, în exclusivitate, pe canalul de sport național PrimaSport 3, însoțite de un comentariu sportiv de specialitate.

LIVE, PE PRIMA SPORT 3

Așadar, aveți ocazia să urmăriți evenimentul în timp real, direct din confortul casei voastre sau de oriunde vă aflați, în zilele de vineri, 8 septembrie, începând cu ora 14:00, când vor avea loc meciurile din grupe, și duminică, 10 septembrie, între orele 10:00 și 15:00, când se vor desfășura fazele finale ale competiției. Veți fi martorii unor momente deosebite, pline de suspans și entuziasm, dar și a altor surprize pregătite de organizator .

Alătură-te comunității virtuale Padbol România și susține echipele preferate prin intermediul transmisiunii live pe PrimaSport 3.

Pentru toate actualizările și detalii suplimentare despre eveniment, vă recomandăm să urmăriți și paginile noastre de socializare.

Partenerii Cupei Romaniei la Padbol din acest an sunt Complexul Sportiv Național Lia Manoliu, Direcția Pentru Sport a Municipiului București,  Proedus, JomaMaxbetProsport10, AgerpresSport Total FM , Presadeazi.ro, ESX-abonamente săli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *