Cuptoare gastronomice pentru orice bucatarie

Atunci cand spunem cuptoare gastronomice ne referim la una din cele mai bune solutii pentru bucataria ta. De asemenea daca esti pasionat de gatiti te poti uita si in categoria gratare cu roca vulcanica si vei avea cele mai bune preparate posibile. Bucataria reprezinta una din cele mai importante componente din orice spatiu pentru alimentatie publoca si cuptorul gastronomic este o parte integranta a bucatariei. Cuptoarele gastronomice au un rol foarte important in bucatarii mai ales pentru ca vor putea asigura gatirea perfecta pentru mai multe tipuri de mancare.

Folosirea unui cuptor gastronomic in momentul in care prepari un anumit fel de mancare te ajuta sa mentii proprietatile gustative ale tuturor alimentelor si datorita celor mai bune conditii de coacere pe care un asfel de cuptor le are preparatele se vor gati uniform.

Procesul de coacere chiar si cand vorbim despre temperaturi joase si gatire in abur prin intermediul boilerului incorporat, procesul de frigere, deshidratare si prajire sau afumare sunt toate foarte simplu de realizat atuncic and ai un cuptor gastronomic. Caracteristicile speciale pe care un astfel de cuptor le are asigura si finalizarea cu succes a mai multor procese care au fost mentionate mai sus in asa fel pregatindu-se cele mai bune preparate.

Iti punem la dispozitie o gama larga de cuptoare gastronomice foarte fiabile care utilizeaza tehnologii inovative si care iti vor asigura un mod simplu si intuitiv de a gati apasand pictogramele. Cuptoarele au de obicei pana la 11 etaje de umidificare cu scopul de a asigura realizarea unor preparate foarte bune indiferent ca este vorba de carne, deserturi, legume sau si alte avantaje tehnologice care vor usura munca bucatarului.

Exista si cuptoare gastronomice air-o-steam care au mai multe avantaje:

  • 11 niveluri pentru umidificare
  • Un boiler dedicat in special pentru managementul aburului pana la 100%
  • O sonda de produs cu 6 senzori
  • Un sistem patentat de circulare a aerului pentru a se obtine coacerea uniforma
  • Un sistem automat de spalare integrat
  • Multi timer pentru coacerea simultanta a alimentelor diferite.

Cuptoarele gastronomice pe care noi le propunem pot reduce pierderile de greutate a alimentelor chiar si cu 50% si permit alimentelor sa ramana savuroase si suculente, sa isi pastreze gustul si alaturi de toate reducerile pierderilor in greutate a alimentelor  si conditiile foarte bune de coacere, cuptoarele gastronomice sunt si foarte avantajoase ca si pret. De multe ori, utilizarea unui cuptor gastronomic pentru realizarea unui anumit tip de mancare este un detaliu care va face diferenta dintre un preparat foarte bun si unul perfect.

Iti recomandam ca atunci cand vrei sa gatesti in cele mai bune conditii posibile si tii foarte mult sa ai o alimentatie sanatoasa sa iti cumperi un cuptor gastronomic de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *