Dacă PNL-ul vine la guvernare, legea salarizării se schimbă

Ludovic Orban a declarat la scurt timp după ieșirea oamenilor în stradă împotriva actualului GUVERN, că dacă PNL-ul va ajunge la guvernare, va schimba legea salarizării, spunând cu nu se pot stabili creșteri salariale din burtă, fiind convins că economia o să fie pusă pe butuci de guvernarea PSD.

„De ce la pensii, de exemplu, cresc pensiile în funcție de creșterea economică și de rata inflației, iar salariile în sectorul public cresc din burtă până în 2022 când Dumnezeu știe ce se va întâmpla în economie, pentru că ce face PSD în economie va pune pe butuci economia. Funcționarii trebuie plătiți bine, dar trebuie plătiți bine funcționarii care muncesc, funcționarii care își fac treaba și care au performanțe în activitatea lor. De asemenea, cheltuielile de personal în structura bugetului, după părerea mea, nu trebuie să depășească un procent stabil”, a declarat liderul PNL.

Să nu uităm că Partidul Național Liberal nu a avut nicio propunere pentru funcția de premier, fiind nevoit Băsescu să vină cu o propunere pentru a spăla rușinea opoziției, iar acum Orban aberează că actualii conducători (PSD) sunt în război cu companiile.

Cel mai sigur, cei din PNL și alții vor alegeri anticipate dar mai așteaptă să strângă simpatizanți, fiind convinși că nu au nicio șansă. Deocamdată încearcă să convingă cât mai mulți oameni că nu se mai poate cu PSD-ul.

România are nevoie de stabilitate pentru a crește, pentru a-și menține investitorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *