Filme de top, pentru întreaga familie, în luna februarie la Happy Cinema!

Happy Cinema a pregătit filme de top pentru luna februarie, potrivite pentru toate gusturile și vârstele. Cinematografele din lanțul Happy Cinema îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri. Blockbustere de la Hollywood, filme animate, filme dedicate melomanilor sau filme pentru copii – toate te așteaptă în cele 10 cinematografe din țară. Iată detalii despre filmele de care te poți bucura luna aceasta la cinematografele din rețeaua #happycinema.

Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare. Produs în parteneriat cu familia Marley și avându-i ca protagoniști pe Kingsley Ben-Adir în rolul legendarului muzician și pe Lashana Lynch în rolul soției sale Rita , Bob Marley: One Love se lansează în cinematografele din România pe 16 februarie 2024. Distribuție / VOCI ORIGINALE: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini.

Madame Web

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față… Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului. DISTRIBUțIE / VOCI ORIGINALE: Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson.

Puișorii: Aventură la Polul Sud (Little Eggs: Frozen Rescue)

Rodolpho și Gabriel Riva Palacio co-regizează cel mai recent episod al francizei Huevos de la HuevsCartoon din Mexic. Filmul este o călătorie ireverențioasă cu familia în Antarctica, în care sunt implicați un pui de urs polar, orci, pirați, un leu de mare și pinguini care fac surfing.

„În cele din urmă, cu toții ne putem identifica cu povestea unui copil pierdut care se reîntâlnește cu familia sa”, a declarat Rodolfo Riva Palacio. „Ca regizori, vrem să ne concentrăm pe ceea ce ne unește, mai degrabă decât pe ceea ce ne desparte.” Distribuție: Bruno Bichir, Maite Perroni, Carlos Espejel, Angélica Vale.

Povestea magică a fluturilor (Butterfly Tale)

Povestea magică a fluturilor este istoria captivantă a doi fluturași rivali care formează o prietenie neașteptată. DISTRIBUȚIE / VOCI ORIGINALE: Mena Massoud, Tristan D. Lalla, Nagmeh Alaei, Nick Julius Schuck.

Baghead: Mesagerul morții

O tânără (Freya Allan) moștenește un pub dărăpănat după ce tatăl ei moare și descoperă un secret sinistru în subsolul acestuia – Baghead – o creatură care își schimbă forma și care te poate ajuta să comunici cu cineva drag trecut în neființă. Dar prețul pe care Baghead îl cere te va face să regreți. DISTRIBUȚIE / VOCI ORIGINALE: Freya Allan, Peter Mullan, Saffron Burrows, Svenja Jung.

Câinele și pisica: Pierduți prin New York (Chien et chat)

Monica este posesoarea unei pisici-influencer pe nume Diva. Jack este un hoț care a furat un rubin imens și neprețuit, dar rubinul a fost înghițit din greșeală de către Chichi, un câine vagabond. Printr-un lanț nefericit de împrejurări, Monica și Jack se trezesc despărțiți de animalele lor de companie care zboară spre o locație necunoscută…

Între Montreal și New York, o călătorie nebunească începe pentru ambele duo-uri care nu au nimic în comun. Pe de o parte, oameni care au pierdut urma animalele lor prețioase, de cealaltă parte, animale de companie lăsate să se descurce singure… Dar ei nu știu că Brandt, un polițist aflat pe urmele lor, va face orice pentru a pune mâna pe rubin!

DISTRIBUȚIE / VOCI ORIGINALE: Philippe Lacheau, Franck Dubosc, Reem Kherici, Victor Artus Solaro.

Demon Slayer: Răgetul victoriei (Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training)

Demon Slayer: Răgetul victoriei spune povestea lui Tanjiro, care se supune unui antrenament riguros cu Himejima, Hashira de piatră, în încercarea sa de a deveni el însuși un Hashira. Între timp, Muzan continuă să îi caute pe Nezuko și Ubuyashiki. DISTRIBUȚIE / VOCI ORIGINALE: Natsuki Hanae, Kengo Kawanishi.

Luna februarie aduce la Happy Cinema prețuri speciale la bilete. Astfel, la Happy Cinema Bacău, biletele pot fi achiziționate la prețul de 14 lei, cu cardul de fidelitate. În timp ce la Happy Cinema Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui, Botoșani și Slobozia ai prețuri speciale la filme (în afară de avanpremiere):

– miercuri 17 lei orice film

– ⁠vineri și sâmbătă 17 lei orice film după ora 22

– ⁠marți 14 lei orice bilet cumpărat prin Cinemagia

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *