Gazonul artificial face o invitație la practica sportivă, indiferent de sezon

gazon artificial

Un teren de fotbal și nu numai poate fi folosit în condițiile în care se respectă termenii calitativi. Uneori ține și de atmosferă, de condițiile meteo ce pot favoriza sau nu practicarea unui sport. Ei bine, cum a fi la mâna naturii nu este convenabil în business, iată că gazonul artificial este alternativa necesară.

O amenajare teren sport cu gazon artificial aduce un nivel optim de folosire a suprafeței, indiferent de sezon și de suprafață – iarba naturală folosită intens se rărește, produce goluri și se vede și inestetic în diferențele de culoare. În plus, oricât de mult s-ar încerca renegerarea, procesul durează mult. Cu posibilitatea de a exploata un teren la maximul său de potanţial, fără limite legate de influența traficului asupra suprafeței, respectiv față de gazon, există o multitudine de beneficii ale gazonului artificial.

Iata și de ce acesta trebuie să fie o ulterioară investiţie:

Durabilitatea suprafeței

Este un aspect evident faptul că gazonul artificial durează mai mult. O simplă comparație a specialiștilor în domeniu demonstrează încă o dată acest lucru: un teren cu iarbă naturală se degradează deja la un maxim de 250 de ore de joc. Când vine vorba de gazonul artificial, acesta nu are o limită, singurul lucru de care are nevoie fiind un minim proces de întreținere.

Aparte și de rezistența sa, gazonul artificial oferă siguranță și calitate în joc, deci nu se poate spune că există un compromis, că se merge pe principiul „câștigi pe-o parte, pierzi pe alta”.

Costuri echilibrate, de la montaj la întreținere

În primă fază, investiția făcută în gazon artificial se demonstrează a fi una rentabilă. Asta numai dacă ne gândim că nu trebuie să creșteți nici prețurile aferente de închiriere a sălii, că nu trebuie să limitați orele de activitate desfășurată pe teren, din cauza afectării gazonului. Cel artificial este cel care oferă astfel de avantaje din start.

Raportat pe termen lung, gazonul artificial demonstrează încă o dată că este o manieră benefică privind costurile. Are și el nevoie de întreținere, însă nu atât de minuțioasă, frecventă și costisitoare precum în cazul gazonului natural.

Imaginaţi-vă asta: gazonul natural este o emblemă a muncii detaliate, o mândrie de peisaj demn de admirat. Însă se pretează mai degrabă a fi existent în zone ce nu permit acces liber pentru activități intense. Spus pe scurt, cere multă atenție, investiție de răbdare, pricepere și resurse financiare. Pe când gazonul artificial vine mai degrabă să ofere multiple avantaje și să vă scape de corvoada întreținerii și să limiteze resursele ce se cer.

Pentru cei interesaţi, gazonartificial.com.ro oferă soluții de amenajare de teren cu gazon artificial. În acest sens, pachetele de servicii includ gazon artificial instalat pentru diverse terenuri, de la cel multisport până la cele specifice, pentru tenis sau fobal. Sfatul specialistului menționează de asemenea că trebuie să existe un interes acut pentru servicii profesionale de montaj, precum și pe calitatea gazonului în sine.

Așadar, gazonartificial.com.ro dispune de acel echilibru calitate-preț, combinația de elemente pentru ca o investiție să fie realizabilă, accesibilă și de dorit pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *