Iata beneficiile majore oferite de companiile de inchirieri auto din Cluj

Multumita dezvoltarii remarcabile pe care Clujul a cunoscut-o in ultimii ani pe plan economic, social si cultural, acest oras atrage din ce in ce mai multi vizitatori, indiferent de scopurile si obiectivele acestora. Daca ajungi in Capitala Ardealului cu avionul, trenul sau autocarul, mijloacele de transport pe care le iei in calcul sunt serviciile de taximetrie si transportul in comun, insa ineficienta acestora ii nemultumesc pe cei mai multi dintre noi.

In cazul in care hotarasti sa folosesti transportul public, pe langa calatoriile incomode va trebui sa accepti si rutele pe care diferitele tramvaie si autobuze le au, fapt ce-ti va consuma timp pretios. In plus, disconfortul resimtit atunci cand ai si bagaj voluminos este inca un dezavantaj al folosirii mijloacelor de transport in comun, resimtit in special atunci cand parcurgi drumurile pana la statia de autobuz sau din statie si pana la cladirea de birouri sau hotelul la care vrei sa ajungi. Cat despre taxi, vei fi nevoit sa apelezi la acest serviciu de fiecare data cand doresti sa te deplasezi in oras si niciodata nu vei reusi sa estimezi corect suma finala a cursei.

Cea mai simpla rezolvare a problemei transportului este data de serviciile de inchirieri auto Cluj, iar aceasta varianta poate fi aleasa chiar inainte de a ajunge in oras. Mobilitatea si eficienta sunt aspectele cele mai de pret ale prezentului, iar timpul petrecut pe drum poate fi folosit in scopul pentru care ai venit aici. Cand vine vorba de transport, o companie de inchirieri auto din Cluj iti poate oferi mobilitate, siguranta, confort si viteza, beneficii de care ai nevoie in orice mare oras al tarii. Chiar si in cazul in care doresti sa fotografiezi si cateva obiective turistice in timpul pe care il petreci aici, oferta companiilor de inchirieri auto din Cluj pare a fi singura varianta rentabila si confortabila atunci cand faci parte dintr-un grup de pana la 9 persoane.

O companie serioasa de inchirieri auto din Cluj iti poate oferi urmatoarele avantaje:

1. Confort si eficienta.

Daca ai fost adus la Cluj de catre obiectivele din planul profesional, precum o intalnire cu partenerii, o negociere sau participarea la un eveniment din domeniul in care lucrezi, timpul este cea mai valoroasa resursa de care dispui. Serviciile de inchirieri auto din Cluj pot fi exact ce ai nevoie in situatia in care masina pe care o rezervi te poate astepta in parcarea aeroportului, la gara sau autogara. Mai mult decat atat, unele companii de inchirieri auto in Cluj ofera si varianta inchirierii cu tot cu sofer personal. Alegand aceasta optiune, orele pe care le petreci pe drum pot fi folosite eficient, punand la punct ultimele detalii ale evenimentului, trimitand email-uri sau purtand convorbiri telefonice.

2. Siguranta si viteza.

Motivele personale pentru a veni in Capitala Ardealului sunt multe, precum o nunta, un botez ori o aniversare in familie sau impreuna cu prietenii, iar marile sarbatori crestine te cheama acasa foarte des. Daca apelezi la firmele de inchirieri auto din Cluj, poti parcurge rapid si in siguranta toate drumurile pe care le ai in minte, cum ar fi cele de la biserica, restaurant sau locuintele prietenilor si familiei.

3. Mobilitate.

In cazul in care ai reusit deja sa indeplinesti scopul pentru care ai venit in oras, poti profita de masina oferita de compania de inchirieri auto din Cluj pentru a vizita si cateva din obiectivele turistice ale zonei, precum Parcul Central, Piata Muzeului sau Laguna Albastra.

In cazul in care doresti sa profiti de cele mai performante servicii de transport, alege oferta FocusRent, companie cu experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Cluj, Bucuresti si Otopeni. Pe langa profesionalism si transparenta costurilor, aici vei gasi numai masini mai noi de 5 ani, un sistem eficient de rezervare si asistenta si disponibilitate 24/7 a call-center-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *