Idei utile pentru un outfit inspirat – despre rochii și cum să le porți iarna

Zenda.ro

Îți plac rochiile de toate felurile, însă nu știi cum să îți construiești ținutele pe timp de iarnă? Îți dorești să arăți bine întotdeauna? Iată câteva trucuri pentru a profita de modelele de rochii și în perioada rece.

Poți purta rochii ample cu cizme lungi peste genunchi pentru a părea mai înaltă și mai suplă.  Deși acest model de rochie nu este potrivit oricărei siluete, o pereche de cizme dama lungi te vor ajuta să dai impresia unor picioare lungi și să pari cu câteva kilograme mai slabă.

Poartă rochii mini sau midi din piele sau din imitație de piele cu ghete dama sau bocanci. Un astfel de outfit îți va oferi un aer actual și te vei simți foarte confortabil. În plus, este foarte potrivit pentru zilele aglomerate în care ai mult de mers pe jos. Un pulover supradimensionat va întregi ținuta ta!

În zilele însorite poți purta rochii cu pantofi dama. O pereche de pantofi s-ar potrivi perfect rochiilor conice, office. Nu îți alege, însă, o astfel de ținută atunci când ai mult de stat pe afară. Poartă această ținută cu un sacou sau cu palton pentru un look elegant și curat.

Ai grijă să nu exagerezi cu accesoriile și nu combina foarte multe culori. Inspiră-te de oriunde și ține cont de sfaturile specialiștilor. Astfel vei arăta bine în orice situație!

Acum că știi cum să le porți, rochiile pot fi articolele tale preferate chiar și în zilele reci de iarnă. Zenda.ro îți oferă numeroase variante de rochii, ghete și cizme pentru toate gusturile și siluetele. Profită acum de livrare rapidă, de noutăți zilnice și de super promoții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *