Incaltaminte sport-must have pentru toate femeile

De ceva timp am asistat la acest val al modei legat de incaltaminte sport. Fie că este primăvară, toamnă sau vară, pe toate străzile vei vedea aceste încălțări. Am văzut atât de multe femei întinerite doar pentru că purtau o pereche de tenisi dama. Odată cu acest val parcă toate femeile au înflorit.

Am sesizat cum acest trend de a purta incaltaminte sport a detronat ușor, ușor purtarea de tocuri. Am abordat împreună tenisi dama cu rochite sau fuste și nimic nu a fost greșit.

Ceea ce am mai sesizat în ultima vreme este că femeile nu mai sunt jenate de faptul că preferă să-și achiziționeze haine ieftine. Am văzut cum sh-urile au luat avânt, dar și cum multe site-uri s-au ridicat datorită prețurilor mici. Toate aceste lucruri sunt minunate pentru că nevoile noastre au fost ascultate.

Este știut că femeile suferă pentru frumusețe. Iar odată cu trendul legat de incaltaminte sport, toate femeile poartă tenisi dama.

Poți achiziționa tenisi dama albi pe care să îi porți cu o rochie lejeră la o plimbare în parc. O pereche tenisi dama roșii pe care să îi porți la cumpărături. Iar o pereche de tenisi dama să îi porți când te supără iubitul, poate va înțelege semnalul de alarmă.

Indiferent că porți haine ieftine sau scumpe, pantofi cu toc sau tenisi dama trebuie să crezi în stilul tău. Tot ce trebuie să faci ca să arăți bine este să crezi în tine și să fii o femeie puternică.

Stilul, atitudinea vin din interior, hainele și incaltarile nu fac decât să împacheteze frumos exteriorul. Lăsăm să se vadă doar ce vrem noi să arătam și nu în ultimul rând, să ascundem ce nu dorim să împărtășim celor din jur, Doamnelor, noi facem hainele, nu hainele pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *