Master Service – un brand in reparatii masini de spalat Bucuresti

Toti ne confruntam mai devreme sau mai tarziu cu anumite probleme, mai mici sau mai mari, cu privire la functionarea masinilor de spalat. Daca ati avut deja o astfel de problema, cred ca ati observat ca gasiti sute de anunturi in care toti se recomanda a fi cei mai buni specialisti in reparatii masini de spalat Bucuresti. Insa, din proprie experianta va spun, nu mereu este asa! Unii asa zisi specialisti ne pun pe drumuri degeaba pentru a ne spune mai apoi ca nu se pot ocupa de masina noastra de spalat, unii promit ca vin si apoi nu mai vin, iar exemplele pot continua. Asa ca este important sa stim pe cine alegem in cazul in care avem o problema cu masina noastra de spalat, fie ea de rufe, fie de vase. Va spunem in randurile urmatoare care este cea mai buna solutie pentru cei care stau in Bucuresti sau in localitatile din judetul Ilfov!

            Master Service – un brand in reparatii masini de spalat Bucuresti

Atunci cand spui Master Servici spui in primul rand o experienta de 13 ani pe piata. 13 ani inseamna mii de clienti multumiti, statisticile celor de la Master Service spunand ca anual se ocupa de aproximativ trei mii de clienti. Master Service Whirlpool mai inseamna si o echipa formata din profesionisti gata sa iti repare orice problema ai avea la masina de spalat. Si cand spun gata sa repare, chiar asa este. Echipa celor de la Master Service este impartita pe sectoarele din Bucuresti, acestia dandu-ne asigurari ca de la momentul preluarii apelului telefonic, o echipa va fi la tine acasa intr-un interval cuprins intre 30 de minute si 3 ore. Exact ceea ce ne dorim, un service masini de spalat Bucuresti rapid si eficient, gata la orice ora sa ne ajute!

Cei de la Masterservice.ro pot fi contactati in orice zi de luni pana sambata, intre orele 7 si 22, si chiar si in ziua de duminica intre orele 8 si 22, zi in care programarile telefonice sunt acceptate. Echipa lor tehnica va poate consilia chiar si la telefon, iar in cazul unei probleme minore va poate da solutia care va va rezolva problema. De asemenea, acestia ofera in mod gratuit serviciul de deplasare la tine acasa, respectiv de constatare si diagnosticare a problemei cu care se confrunta masina ta de spalat. Mai mult decat atat, cei de la Master Service detin in stoc toate componentele necesare unei masini de spalat, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca va trebui sa asteptati cine stie cate zile pentru a se procura piesa lipsa. Acestea fiind spuse, va recomandam cu toata increderea serviciile celor de la Master Service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *