Mi-am reamenajat casa in cateva zile si am o locuinta moderna si interesanta

Vara asta am zis sa reamenajez casa in care locuim. Stam aici de vreo sapte ani asa ca o schimbare era necesara, mai ales ca, la inceput, nu am investit asa de mult in amenajarea interioara. Stiam de la inceput ca nu ne va fi usor, costurile au fost destul de mari, dar ceea ce a iesit la final a meritat tot efortul.

In primul rand am schimbat tamplaria, am pus geamuri noi, am izolat casa pe afara si pe dinauntru. Apoi m-am orientat spre schimbarea usilor din toata casa, sa nu mai simtim cum bate vantul prin toata casa iarna. Dupa usi ne-am apucat de refacut peretii cu probleme, de varuit si aplicat tapet modern. Insa cea mai complicata operatiune a fost cea a inlocuirii parchetului. Trebuia scoasa toata mobila si facut curatenie, scos parchetul vechi si aplicat altul nou. Aici stateam in dubii pentru ca aveam de ales intre clasicul parchet laminat si cel dublu stratificat.

Asa ca am intrebat specialiastii pe care urma sa ii folosim la montaj si ne-au recomandat un parchet dublu stratificat. Spre deosebire de cel laminat simplu, cel dublu stratificat are stabilitate dimensionala buna, izolarea termica e excelenta-asta ne doream cel mai mult. Pe langa aceste doua aspecte un parchet dublu stratificat ne-a permis sa nu ne mai gandim la uzura si la rezistenta in timp, ne-am pus si incalzire in pardoseala, mult mai eficienta decat cea obisnuita.

Sistemul de instalare tip click ne-a permis sa montam parchetul in cateva ore in toata casa si e vorba de o casa mare, mare. Si ce a fost cel mai bine a fost faptul ca l-am putut rascheta, bine, nu de multe ori ca se strica, dar se poate rascheta la nevoie, cand e prea „uratel”.

Per total am fost multumit de ce a iesit, si in special de parchetul cel nou, care e rezistent si se „simte” foarte placut la fiecare pas facut. Ba am mai si economisit ceva pentru ca parchetul nu a fost scump si l-am comandat online, unde am avut si reduceri si consultanta de specialitate. Nu ne ramane decat sa plecam in vacanta meritata si sa ne reintoarcem in casuta noastra amenajata dupa gustul familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *