Nopti de poveste cu felinare albe

Imagineaza-ti: o muzica in surdina si o lumina obscura. Iti place muzica, iti place si lumina. Intri in camera si te cuprinde, deodata, o stare de liniste interioaara cum nu ai mai trait de mult. Cateva felinare albe stau intr-un colt si raspandesc o lumina rosie…

Felinare albe si lumina rosie

Studiile au aratat ca lumina rosie dataa de focul lumanarilor este cea mai linistitoare pentru psihicul uman si nu doar, reusind sa ne activeze undele cerebrale alpha. Acestea sunt cele responsabile de visare si, in timp ce lumina alba este ideala pentru munca, ceaa rosie este numai buna pentru a medita intens la tot ceea ce iti doresti. Sau, de ce nu, la lumi fantastice despre care nici nu poti gandi ziua.

Totusi, lumanarile nu sunt atat de sigure, iar pentru a evita disconfortul lasat de scurgerea cerii pe masa, iti trebuie un suport frumos, care sa fie potrivit si cu restul decorului.

Felinare albe si siguranta

In trecut, felinarele au fost inventate pentru a ii proteja pe cei care le folosesc de incendii, dar si pentru ca flacara sa nu se stinga daca bate vantul. Nu exista curent electric sau, daca era, numai cei bogati aveau acces la el. Asa ca pentru cei simpli, ramanea posibilitatea iluminarii drumului folosind felinare.

In magazinul Insignis avem felinare albe deosebite. Au un model care aduce aminte de epoca baroca, iar culoarea lor este calda si imbietoare. Acum, imagineaza-ti o serie de felinare albe in coltul camerei in care tocmaia ai intrat, raspandind o lumina rosie. Nu e exact atmosfera pe care ti-o doresti dupaa o zi de munca istovitoare? La un pret minim si cu un design fantastic, aceste felinare sunt numai bune pentru a trai nopti de poveste si fantezie, pline de creativitate de orice fel. Le poti folosi si pentru decorul meselor festive si chiar si pentru camera copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *