O bratara din piele, stilul elegant ce nu se demodeaza niciodata

oldskipper

Iti place sa tii pasul cu trendurile, indiferent care sunt acestea. Asta inseamna sa iti construiesti un stil si sa te mentii pe aceasta linie. Trendurile vin si pleaca, anumite piese vestimentare sau accesorii, combinatii intre acestea sunt in mare voga dupa care se schimba foaia. Pentru cei care stiu ce anume ii defineste si ce ii pune in valoare, alegerile in materie de haine si accesorii va inseamna o continuitate de stil.

Ai putea raporta povestea si la bratarile din piele? Desigur. Purtate cu mare grija de-a lungul anilor, secolelor, accesoriile din piele erau in trecut acele piese utile si necesare. La ora actuala pare greu de crezut, insa in trecut, o geanta era mai degraba o maniera rudimentara de a cara obiecte, in timp ce o bratara avea ca functionalitate deosebirea de rasa, de rang social etc. – depinde la ce vremuri ne raportam.

In timp, bratarile din piele au trecut in sfera stilistica, indeplinind cu succes misiunea de accesorizare. Lung le-a fost drumul, dar iata ca acum sunt mai apreciate ca niciodata. Si sunt numeroase motive pentru care au ajuns in acest stadiu.

Bratarile din piele, pentru el si ea

Modele de bratari din piele precum cele de la Old Skipper spre exemplu pot fi purtate atat de reprezentantii masculini, cat si de femei. Stilul nautic, cu franghia nautica si cu toate elementele ce amintesc de tematica aceasta este unul preferat de barbati si de femei deopotriva. Pot fi combinate la tinute in fel si chip.

Mai mult decat atat, sunt de o varietate cromatica si nu numai, ceea ce desigur ca multumeste din nou atat barbatii, cat si femeile. Pentru ca sunt lucrate cu mare grija, maiestrie si simt estetic, fiecare bratara din aceasta colectie este diferita. Sunt modele originale, deci cu un farmec aparte. La fiecare tip de bratara din piele va exista o alta punere in scena: ea o va asorta la o geanta din piele, el la o tinuta smart casual.

Bratarile din piele, durabile si calitative

Daca ne raportam la materialul de baza, pielea, acesta este recunoscut pentru calitatile sale. Este durabil, ceea ce face ca investitia in astfel de accesorii sa merite si mai mult. Este un material potrivit pentru oricine, pentru ca nu provoaca disconfort, nu creeaza reactii dintre cele clasice intalnite mai cu seama in cazul metalelor.

Pielea are versatilitatea ei, ceea ce face ca din toate punctele de vedere sa fie o recomandare. Daca vei privi atent cum sunt lucrate bratarile din colectia de piele de la Old Skipper, iti vei da seama ce contributie aduce materialul in sine la nota de stil conturata. Marginile sunt bine finisate, aspect ce denota atentie la detalii, cusaturile sunt uneori subtile, alteori chiar contrastante din punct de vedere cromatic si denota dorinta de a iesi in evidenta, iar textura intregeste tabloul perfectiunii. O bratara din piele de acest gen poate fi purtata cu succes la tinute de zi cu zi si nu numai.

Un alt mare avantaj este faptul ca o bratara din piele este atemporala. Bucura-te de o astfel de accesorizare oricand. Ce ai spune de o asortare de stil cu partenerul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *