O romanca a devenit cel mai bun model de videochat din Europa

Sasha Red, unul dintre cele mai de succes modele de videochat din Romania, a reusit sa impresioneze intreaga Europa cu talentele ei. Tanara a castigat cel mai ravnit trofeu de la Premiile XBIZ 2017, care au avut loc pe 1 iunie, la Miami, SUA, devenind astfel „Cel mai bun model de videochat din Europa”.

Evenimentul de la conacul Versace din Miami a reunit cele mai mari nume din lumea divertismentului pentru adulti, pentru a sarbatori realizarile lor din ultimul an. Premiile XBIZ 2017 au fost prezentate de MyFreeCams.com si au coincis cu conferinta interactiva pentru adulti XBIZ Miami. In cadrul celui de-al doilea eveniment, producatorii, directorii si modelele de videochat adult au avut ocazia de a se intalni, de a invata lucruri noi si de a impartasi idei de-a lungul a trei zile de petreceri si simpozioane.

Premiul castigat de Sasha Red la XBIZ este cel mai valoros din cariera ei, deoarece a fost decernat in urma a peste 1 milion de voturi impartite intre toti cei nominalizati, acesta fiind un record pentru pretigiosul eveniment. Modelul de videochat a primit, anul trecut, un alt trofeu extrem de ravnit: „Cel mai bun model de videochat” din lume, in cadrul YNOT 2016. Aceste premii internationale constituie o recunoastere deosebita a eforturilor intense depuse de Sasha Red de-a lungul ultimilor patru ani. Modelul de videochat a dat dovada de foarte multa ambitie, iar munca ei a fost recompensata atat cu sume mari de bani, cat si cu trofee si aprecierea a zeci de mii de fani.

Parcursul ei pana aici nu a fost deloc usor deoarece, atunci cand a debutat ca model de videochat, Sasha Red nu cunostea limba engleza. In primele luni la Studio 20, aceasta castiga foarte putini bani, intre 5 si 10 dolari pe zi. A fost intrebata deseori de catre cei din jur daca aceasta este o meserie potrivita pentru ea, dar ea nu s-a indoit nicio clipa de capacitatea ei de a castiga la fel de multi bani ca celelalte modele de videochat. Cu multa incredere in fortele proprii si cu ajutor din partea echipei de profesionisti de la cel mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, Sasha Red a reusit in ultimii trei ani sa aiba venituri din ce in ce mai mari si sa-si construiasca un brand de succes.

In ciuda succesului obtinut, Sasha Red este la fel de muncitoare si dedicata ca pana acum, fiind un exemplu pozitiv de etica in munca. Cu o medie de 50 de ore pe saptamana petrecute online, aceasta reuseste sa-si asigure un venit generos si recunoasterea activitatii sale la festivalurile internationale de profil.

„M-am gandit ca nominalizarea la premiile Xbiz, pentru categoria „Cel mai bun model de videochat din Europa”, a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Fiindu-mi recunoscute meritele, fiind nominalizata, a fost un lucru foarte important pentru mine, pentru ca asta inseamna ca sunt cineva si fac ceva bun. Dar castigarea premiului este ca un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc vreodata, nu-mi vine sa cred ca eu chiar am castigat  premiul „Cel mai bun model de videochat din Europa”. Sunt onorata de aceasta distinctie. In sfarsit, imi dau seama unde ma poate duce efortul meu. A fi recunoscuta pentru munca mea si pentru pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac este mai important pentru mine decat orice suma de bani”, a declarat modelul de videochat dupa castigarea trofeului la Xbiz 2017.

Daca si tu iti doresti sa calci pe urmele Sashei Red si sa castigi atat bani, cat si faima internationala, suna la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro. Un reprezentant Studio 20 iti va raspunde la orice intrebare si te va programa la un interviu la unul dintre studiourile de videochat din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Ploiesti sau Brasov. Aici, poti vedea cu ochii tai care este calea sigura catre succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *