OhMiBod sau alte jucarii sexuale – pentru inovație și plăcere

Cum totul evoluează, același lucru îl dorim și noi! Deși suntem în anul 2018, nu mulți au curajul de a merge într-un sex shop, fie pentru a ne informa despre ce produs  ne interesează, fie pentru a cumpăra jucarii sexuale. Acum, LoveIsland.ro îți pune la dispoziție un sex shop online, aprovizionat cu o multitudine de jucarii sexuale, inclusiv noul OhMiBod.

OhMiBod este un nou device creat special pentru a maximiza eficiența unor jucarii sexuale. Acestea se poate conecta la telefonul tău mobil, care trebuie să aibă funcția Bleutooth. Odată conectat, acesta îți permite să controlezi intensitatea jucariei sexuale pe o distanță de până la 8 metri. De asemenea, o poți conecta prin Wi-fi și poți permite ca altă persoană să controleze intensitatea, mișcările. Bateria este reincarcabilă și garantează până la o oră de plăcere.

Cum sănătatea este importantă, nu trebuie să îți faci griji deoarece ne-am gândit și la acest aspect. OhMiBod este fabricat din materiale de calitate  ce nu irita pielea, nu conține ftalati și vine însoțit de un manual cu instrucțiuni. Se folosește împreună cu o aplicație ce poate fi descărcată pe telefon de pe AppStore sau de pe Google Play.

Este o jucărie potrivită pentru oricine, se poate folosi în cuplu sau te poți bucura singur/ă de noua ta jucărie.

Știm că Valentine-s day a trecut! Dar se apropie 8 Martie. Dacă nu ai găsit cadoul perfect pentru partenerul tău, cred că avem soluția! Jucariile Ohmibod sunt potrivite pentru a-i oferi partenerei tale un moment de răsfăț. O noapte intimă petrecută împreună, iar totul poate merge din ce în ce mai bine. Dacă nu eși hotărât, poți alege din gama de jucarii sexuale din sex shop. Pentru sfaturi sau întrebări legate de produse, avem fereastra de chat disponibilă 24/7 unde un consultant te poate ajuta! Bineînțeles, totul este confidențial și anonim!

Jucăriile se pot folosi și pentru videochat. Unele interacționează direct cu site-ul, și anume – de fiecare dată când o persoană plătește prin intermediul site-ului respectiv, jucăria se activează și emite vibrații de intensități diferite. Se pot folosi și altfel, în funcție de regulile fiecărui site în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *