Plante Dracaena – cele mai frumoase plante.

Atunci cand ne gandim la plante Dracaena ne imaginam o planta frumoasa care se poate potrivi in orice decor. Este o planta apreciata pentru forma sa asemanatoare cu a unui palmier si pentru frunzele care se bucura de o frumusete uimitoare. Aspectul final al acestei plante este unul extrem de elegant. Vara , aceasta planta produce flori albe insa rareori se intampla sa infloreasca in ghiveci.

Planta Dracaena este membra a familiei Agavacee si este originala din insulele Canare dar si din Africa tropicala. Are un aspect similar cu cel al plantei de genul Cordyline dar care provine din Asia si Australia.

Primavara si vara este recomandat sa alegi un loc luminos pentru Dracaena, un loc in care soarele sa nu patrunda direct. Daca temperatura este ridicata atunci trebuie sa stropesti frunzele zilnic cu un pulverizator cu apa. Aceasta planta are nevoie de apa dar cu toate astea daca umezeala este prea mare atunci risti ca radacina sa sa putrezeasca.

Daca vrei sa ai parte intotdeauna de o floare frumoasa si lucioasa atunci trebuie sa o stergi periodic cu o carpa umeda.

Toamna si iarna trebuie sa ai grija ca temperatura sa nu scada sub 15 grade Celsius. Este recomandat sa o uzi mai rar si sa renunti la ingrasaminte.

Planta Dracaena este o planta care se poate inalta pana la 1,2 metri. Tulpinile acesteia sunt rigide iar frunzele au o culoare verde inchis cu o lamela alba – verde in centru. Este o floare de care poate avea grija atat o femeie cat si un barbat. Nu este o floare pretentioasa si se va incadra perfect in decorul locuintei tale. Chiar daca nu esti adeptul florilor, te asigur ca nu vei putea da gres cu acest produs. Dracaena este cea mai deosebita si mai frumoasa floare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *