Ronexprim participa la EuroNanoForum 2019, conferinta din domeniul nanotehnologiei

Compania Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, participa la EuroNanoForum 2019. EuroNanoForum 2019, cel mai important forum european care reuneste oameni din stiinta, industrie si mediul politic, se desfasoara in perioada 12 – 14 iunie 2019, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

EuroNano Forum 2019 a ajuns la cea de-a noua editie, cea de anul acesta fiind una cu totul speciala, intrucat are loc in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene. Tema din acest an a conferintei este „Nanotehnologia si progresul materialelor avansate in perspectiva programului Orizont 2020 si dincolo de el”. Alaturi de Ronexprim, la eveniment participa alti peste 500 de cercetatori si experti de top, de la centre internationale de elita.

Organizatorul conferintei, Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT Bucuresti), aduce in atentia participantilor cele mai noi subiecte, preocupari si descoperiri din domeniile tehnice si industriale, care vor fi prezentate in cadrul sesiunilor si work-shop-urilor desfasurate de-a lungul celor trei zile. Intrucat vor onora invitatia peste 500 de experti din industrie, manageri si factori de decizie politica din intreaga lume, Forumul este un bun cadru pentru networking si schimb de idei.

„Pentru Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie, este o onoare sa fie gazda acestui eveniment de referinta europeana si mondiala pentru industria nanotehnologiei. Practic, Forumul este recunoasterea muncii si eforturilor facute de organizatia noastra in acest domeniu aflat in permanenta expansiune”, a declarat dr. Raluca Muller, Director Stiintific IMT Bucuresti, despre evenimentul la care participa si compania Ronexprim.

Cine participa la eveniment alaturi de Ronexprim?

Pe langa Ronexprim, isi vor expune rezultatele cercetarilor din domeniul nanotehnologiei si materialelor avansate urmatoarele entitati si companii:

 • Comisia Europeana;
 • Centrul UE – Japonia pentru Cooperare Industriala (un ONG care lupta pentru intarirea relatiilor euro-nipone);
 • Centrul de cercetare AMBER (finantat de Fundatia Irlandeza pentru Stiinta);
 • AMIRES (companie de consultanta pentru proiecte de cercetare, dezvoltare si inovare);
 • C3HARME (diverse proiecte finantate de Uniunea Europeana);
 • Creative Nano (dezvoltator de solutii inovatoare personalizate);
 • INASE (Institutul pentru Nanotehnologii si Surse Alternative de Energie), care face parte din Universitatea „Ovidius” din Constanta;
 • JAMK ALD CoCampus InoCure S.R.O (companie cu o experienta bogata in electrospinning si electrospraying);
 • NANORIGO (cadru de lucru pentru guvernanta riscului si consiliu pentru nanomateriale si produse bazate de nanotehnologii);
 • NanoSafety Cluster (proiecte europene in medicina);
 • RAITH (furnizor de solutii tehnologice avansate pentru litografii cu fascicule de electroni);
 • UEFISCDI (entitate publica romaneasca pentru implementarea planului national RD&I);
 • ZEISS (liderul mondial in domeniul producerii de microscoape).

Pe langa IMT Bucuresti, EuroNanoForum 2019 este organizat cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, dar si al Comisiei Europene. Partenerii media ai evenimentului sunt Agerpres, Biomat, Brec Solutions, Easy Engineering, Electronica Azi, Future Markets, Haptic.ro, Market Watch, NanoMicroMaterials, Nanopaprika, Radio Romania Cultural, Scitech Europa si World Scientific Union.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *