Spoturile cu led aduc in locuinta schimbarea de care ai nevoie

Daca vrei sa faci o schimbare in locuinta poti incepe cu instalarea unor spoturi led pentru accentuare si iluminare eficienta. Spoturile led au rezistenta mare, ofera o lumina suficient de puternica si blanda pentru a putea sa iti desfasori activitatile in camerele unde sunt montate, au dimensiuni reduse si se monteaza foarte rapid, fara a avea nevoie de ajutor profesionist.

Disponibile intr-o multitudine de forme si marimi, spoturile cu led isi dovedesc eficienta indiferent de spatiul in care sunt utilizate, au un consum redus, se pot face economii de pana la 70%-90%. Ele nu genereaza caldura, nu se incing foarte tare, structura unde se monteaza nu e afectata.

Spoturile cu led nu atrag insecte, se aprind si se sting imediat, pot functiona in orice conditii, rezistand la variatii ale temperaturii si ale umiditatii. Prin montarea unor spoturi led protejam si mediul pentru ca acestea nu contin mercur sau plumb, eficienta energetica este mare chiar daca avem un consum redus de curent electric.

Spoturile functioneaza fara probleme pana la 50.000 de ore, lumina emisa este una apropiata de idealul de lumina alba, unghiul de cadere al luminii este perfect si pentru accentuarea unor zone, si pentru a realiza eventuale jocuri de lumini. Alt mare avantaj al spoturilor cu led este legat de instalarea lor pe orice suprafata, fara a afecta suprafetele respective.

Pentru a nu se supraincinge spoturile au rama si racitor din aluminiu vopsit electrostatic, lumina e uniforma si placuta, nu foarte puternica, gratie unor dispersoare din acryl de calitate superioara. Cu spoturile cu led de calitate achizitionate online poti sa pui in practica orice idee, le poti integra si intr-un tavan fals daca doresti, in ziduri sau in locuri mai greu accesibile, pentru a avea lumina de calitate oriunde.

Prin rezistenta si fiabilitate spoturile cu led raman o solutie excelenta pentru spatii interioare sau exterioare, au un design deosebit, care le permite sa se integreze perfect in orice spatiu ar fi amplasate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *