Ți se pare că tu și copilul tău nu mai petreceți destul timp împreună? Iată 3 idei de cadouri doar pentru voi

jucarii printate 3D Ganijoco.ro

Copilul tău e în perioada de preadolescență și ți se pare că nu mai petreceți la fel demult timp împreună? Îți dorești să discuți mai multe lucruri cu el și să îi arăți că poți fi un părinte modern? Iată 3 idei de activități și cadouri perfecte pentru tine și cel mic.

Cu cât cresc, copiii devin din ce în ce mai pretențioși și petrec mai puțin timp cu părinții lor. Cu toate aceastea, e ideal să menții o relație strânsă cu juniorul tău chiar și atunci când crește. Fă ca totul să pară o joacă și încearcă să nu impui reguli, astfel vei reuși să fii la fel de apropiat de copilul tău chiar și când acesta ctește.

Jucăriile printate 3D

Ai auzit că noua modă în materie de jucării sunt jucăriile 3D? Copilul tău sigur a auzit. Află care sunt personajelele lui preferate din desene animate sau cosplay și printeaza-le in varianta 3D. Fă-i un astfel de cadou și arată-i că știi foarte bine ce-i place cu adevărat. Va fi extrem de cool pentru el!

Ganijoco.ro folosește cele mai noi imprimante și scannere 3D cum ar fi: Sharebot XXL Plus, German RepRap x400, Desktop Form 2, Scanner 3D Sense 2, HP 3D STRUCTURED LIGHT SCANNER PRO S3. Cu imprimantele 3D poți obține cele mai simpatice jucarii si obiecte 3D unice în câteva ore sau câteva zile, în funcție de dimensiunile acestora. E super simplu și va fi de efect! Află mai multe aici.

Un maraton de filme

Un maraton de filme poate fi cadoul perfect doar pentru voi doi. Mergeți împreună la cinema sau petreceți o dupamiază întreagă pe canapea, vizionând cele mai noi filme. Aceste activități vor fi modalitatea perfectă prin care veți consolida relația dintre voi doi. Caută filme potrivite vârstei copilului tău și abordați împreună diverse probleme cum ar fi relațiile de prietenie, cariera ș.a. Vorbiți deschis în timp ce vă distrați în fața televizorului. Iar dacă mergeți la cinema, distrați-vă copios la cele mai noi comedii apărute. Ce mai stai? Weekend-ul acesta este doar pentru voi!

Un kit de redecorare a camerei

E funny să schimbi ceva prin casă. Cumpără câteva șabloane, stickere și vopsea și dă un nou aspect camerei copilului. Faceți din redecorarea camerei o activitate distractivă și petreceți mai mult timp împreună. În plus, puteți încerca să vă printati 3D propriile obiecte decorative. În acest mod vei învăța ce îi place, cum gândește și îl vei ajuta să-și consolideze individualitatea. Pedagogii recomandă acest tip de activități între părinți și copii pentru că le dă acestora mai multă încredere unii în alții. În plus, activitățle ”de oameni mari” sunt întotdeauna pe gustul celor mici.

Oferă-i un jurnal

Individualitatea celor mici este foarte importantă în perioada de preadolescentă. Fiind perioada în care ajung să se cunoasă mai bine pe ei înșiși, e important să își poată scrie gândurile undeva unde să poată reflecta asupra lor. Poate că și tu ai avut un jurnal, și chiar dacă nu era personalizat cu personajele tale preferate din desene animate sau cu numele tău, tot era cel mai de preț obiect al tău.

Oferă-i și micuțului tău un astfel de cadou și arată-i că nu ești un intrus în noua sa viață de adult, ci că încerci să îi oferi intimitate.

Arată-i copilului tău că poți fi un părinte deschis și nu impune reguli care îl vor îndepărta de tine. Fii întotdeauna la curent cu ce e nou, învață ce îi place și arată că îți pasă de părerile sale. Ținând cont de aceste lucruri vei avea o relație sănătoasă și sinceră cu cei mici. Nu uita că preadolescența și adolescența sunt cele mai complicate perioade din viața lor și că nu știu exact cum să coordoneze schimbările din viața lor. Fii tu cel care îl ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *