Top 5 femei care arată uimitor la vârsta lor. Află-le secretul!

Sunt celebre, frumoase, au mii de admiratori și par să dețină controlul asupra timpului. Le vedem  de ani de zile la televizor sau pe scenă și parcă odată cu trecerea anilor devin din ce în ce mai atrăgătoare.  Sunt femei-model care, în pofida vârstei, reușesc prin muncă  permanentă și autodisciplină să rămână tinere și  pline de viață. Deși multe dintre ele recunosc că o mare parte din merit îi revine naturii generoase care le-a înzestrat cu gene bune,  sportul și alimentația fără cusur sunt ingredientele care încununează opera. Pe lângă toate acestea, divele podiumurilor recurg și la unele șiretlicuri pentru a-și menține tenul luminos și talia de viespe.

1. Julia Roberts

Are 50 de ani, este o actriță celebră și o super-mamă. Julia Roberts nu concepe viața fără mascara, și spune că este unul dintre detaliile care a salvat-o din multe situații. Periodic recurge la proceduri de înfrumusețare,  iar crema hidratantă şi balsamul de buze nu lipsesc din geanta ei. A reușit să-și mențină silueta pe parcursul anilor datorită faptului că a exclus total din alimentați glutenul. Se declară împotriva botox-ului, și recunoaște că zâmbetul și fericirea sunt cele care prelungesc viața și alungă efectul anilor de pe față.  Pentru a avea mâini și picioare frumoase, Julia Roberts folosește uleiul de măsline. În urma măștilor cu această licoare, pielea rămâne extrem de catifelată.

  1. Sandra Bullock

La cei 53 de ani ai săi, Sandra Bullock pare să stăpânească timpul. Spune că nu are secrete de înfrumusețare, dar a mărturisit în mai multe interviuri că își menține pielea moale și fină cu ajutorul uleiurilor esențiale. Adoră să alerge în parc, să se plimbe cu bicicleta și să facă pillates. Sportul îi dă un tonus bun și menține suplețea. Celebra actriță este extrem de atentă la ce mănâncă, preferă alimentele sănătoase și consumă foarte rar produse de patiserie.  Șiretlicul Sandrei Bullock este laptele de corp. Vedeta îl folosește pentru a înlocui balsamul de păr. Deși ciudat, remediul dă efecte imediate care pot fi văzute cu ochiul liber.

  1. Halle Berry

La 51 de ani, Halle Berry arată ca la 30. Secretul frumuseții ei se ascunde într-o alimentați sănătoasă, săracă în zahăr. Pe lângă faptul că mănâncă în fiecare zi legume și fructe proaspete, frumoasa brunetă mai are și un program de antrenamente bine pus la punct. Nu se răsfață prea des cu băuturi acidulate, dar are anumite zile când obișnuiește să bea un pahar cu vin roșu. Deși consumă rar cafea, actrița folosește scrub-ul de cafea măcinată pentru a scăpa de celulită. În fiecare dimineață, Halle Berry își exfoliază tenul cu acizi și își face diferite măști din felii de fructe.

  1. Sharon Stone

Are un trup frumos, un ten luminos, un zâmbet de milioane și … 59 de ani.  Sharon Stone a mărturisit că apa minerală este cel mai important ingredient pentru a avea o față tânără.  După ce își spală fața cu această licoare, actrița își aplică o cremă hidratantă, și o loțiune care o protejează de razele ultra-violete.  Deși spune că a încercat numeroase diete de-a lungul timpului, nimic nu s-a dovedit a fi mai eficient decât un antrenament sportiv bine structurat și un meniu bogat în fibre. Ceea ce puțină lume știe, este că Sharon Stone este o mare amatoare a cărnii de porc. O consumă cu regularitate și spune că aceasta o ajută să-și regleze nivelul colesterolului și îi stabilizează tensiunea arterială.

  1. Madonna

Anii par să treacă pe lângă Madonna. Diva are câteva secrete de frumusețe pe care le respectă cu sfințenie. Este convinsă că hrana are o importanță extrem de mare pentru buna funcționare a organismului, de aceea consumă mereu alimente proaspete, negătite.  Pentru a-și îmbunătăți metabolismul, cântăreața își începe fiecare dimineață cu un pahar de apă cu lămâie. Dansează mult, și bea deseori ceai cu ghimbir pentru a-și stimula circulația. Diva are grijă și de ten. Nu folosește prea mult machiaj. Apelează doar la anti-cearcăn  și la creme hidratante. Madonna are un ten strălucitor pentru că nu a fumat niciodată și nu a făcut abuz de alcool.
Vedetele ne inspiră și ne motivează. Ceea ce trebuie să ținem minte noi însă, este că adevărata frumusețe vine din interior.

One thought on “Top 5 femei care arată uimitor la vârsta lor. Află-le secretul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *