Vânzările online se află în continuă creștere

Vânzările online se află în continuă creștere. Utilizatorii de internet au început să acorde o încredere mai mare magazinelor online, având posibilitatea de a întoarce înapoi produsele de care nu sunt mulțumiți. Produsele comandate online se pot trimite înapoi în termen de 14 zile fără nicio justificare. Marile magazine online din România oferă clienților un timp de returnare mai mare decât prevede legea.

Crearea unui magazin online pleacă de la 249 de euro, conform firmei de web design itExclusiv, firmă ce are un portofoliu interesant, oferind servicii profesionale de web design din anul 2008.

Pentru a crește profitul companiei dumneavoastră, încercați să nu neglijați mediul online. Oamenii o să comande online produsele/serviciile necesare. Comandând online o să aibă posibilitatea să aleagă cele mai bune produse, dar și cele mai bune prețuri, putând să compare ofertele magazinelor online.

Magazine online de succes

Un magazin online de succes trebuie să apară bine în rezultatele motoarelor de căutare, clienții trebuie să fie menținuți. Asta înseamnă că magazinul vostru online trebuie să fie ușor de utilizat, să aibă un design plăcut, să se încarce repede și fără întreruperi,  produsele să fie de cea mai bună calitate, să aibă o descriere cât mai detaliată, prețurile accesibile, livrarea cât mai rapidă.

Încercați să oferiți mai multe modalități de plată.

Puneți accent pe timpul de răspuns asupra solicitărilor primite. De obicei cumpărătorii online vor să rezolve totul repede.

Încercați să aduceți ceva nou, fidelizați actualii clienți, nu neglijați marketingul afiliat.

Un client mulțumit vă poate aduce alt client. Un client nemulțumit vă poate strica imaginea. Oamenii trebuie să aibă încredere în brandul dumneavoastră, alegeți să oferiți cele mai bune soluții fiecărui om interesat de produsele ce dumneavoastră doriți să le vindeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *