Tricouri polo pentru bărbați și femei

Există tricouri clasice pe care fiecare dintre noi le avem în dulap. Un trenci, de exemplu, bluze sau adidași albi, iarăși aproape fiecare dintre noi le avem în dulap. 

Dar, câți dintre noi are în dulap tricouri polo de la Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger etc. la un moment dat? Dacă vrei tricouri de la mărci celebre, la cele mai bune prețuri, îți recomandăm platforma dichisite.ro.

Reguli styling pentru femei

Bazează-te pe inconsecvențele stilului.Tricourile te fac să pari mult mai cool și mult mai modernă. Așa că ar trebui să combini tricouri clasice  cu o cămaşă pe deasupra și vei arăta întotdeauna grozav, cu pantaloni de piele, blugi boyfriend sau o fustă plisată.

Descoperă croieli și materiale noi.Sigur, un tricou alb, cu mâneci scurte, din bumbac pique, se poate combina cu orice. 

Aşa că îndrăzneşte să încerci noi culori, modele, croieli și materiale și dă-i clasicului tricou, o adevărată actualizare de modă. Ce zici, de exemplu, de mâneci clopot, nasturi XXL sau tăieri scurte și largi?

….și pentru bărbaţi

Combinațiicasual. Pentru un look casual, cel mai bine este să îți combini tricoul cu piese casual, largi, cum ar fi jachete bomber, pulovere și adidași. Dacă o platcă închisă cu nasturi este prea strictă pentru tine, poți purta tricoul la baza gâtului.

Chic cu un blazer.Bineînțeles că poți purta tricoul polo și la ocazii mai elegante. Dacă codul vestimentar este smart casual, un tricou polo este perfect. 

Asortează-l cu blugi de culoare închisă și un blazer, de exemplu, și garantat vei fi îmbrăcat corespunzător. Dacă vrei să fii și mai elegant, poți desigur să-ți pui un tricou la baza gâtului pe sub sacoul de la costum.

Tricouri polo – casual sport

În urmă cu aproximativ 100 de ani, tricourile polo au devenit vedete celebre, mai întâi pe terenurile de polo din India, dar apoi și în întreaga lume. În anii 1960, tricoul polo a devenit din ce în ce mai popular în moda de zi cu zi. 

Astăzi toate tipurile de tricouri polo sunt elemente de bază indispensabile, pentru a fi purtate de femeile și bărbații care se îmbracă elegant la serviciu și în timpul liber. Ca alternativă la cămașă și bluză, tricoul polo impresionează prin potrivirea abilă, confortul și ușurința de îngrijire. 

Realizate din diferite materiale, vei găsi atât versiuni cu mâneci scurte, cât și cu mâneci lungi. Aceasta înseamnă că tricourile polo sport pot fi purtate în orice perioadă a anului. Pentru un look casual, le poţi combina în culori puternice cu pantaloni scurţi sau blugi. 

La birou, un tricou polo subtil arată elegant cu o pereche de pantaloni. Pentru activitățile sportive, tricourile polo din țesături funcționale, oferă o schimbare binevenită față de un tricou obișnuit. 

Datorită aspectului lor clasic și proprietăților excelente de purtare, tricourile polo sunt elementele de bază ideale pentru îmbrăcămintea sport de echipă.

Calitate superioară și manoperă pentru un aspect îngrijit

Aspectul unui tricou polo de înaltă calitate se caracterizează prin fabricație solidă și calități de primă clasă ale țesăturii.

La dichisite.ro vei găsi doar tricouri polo care au cusături precise pe clapeta cu nasturi sau pe inscripția de pe piept. Seria de tricouri polo pentru lucru își arată durabilitatea prin cusături întărite și țesături robuste. 

Materialele prietenoase cu pielea în diferite gramaje asigură confort și durabilitate. Sunt disponibile tricouri polo din bumbac pur și țesături amestecate inteligent. 

Vei găsi, de asemenea, tricouri polo din țesături high-tech, cu o reglare excelentă a umidității. O componentă elastică garantează stabilitate dimensională și o potrivire confortabilă în toate variantele. 

Pentru tricouri polo, detaliile mici, dar fine, conferă un caracter pur individual. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *