Tu știi ce camion să alegi pentru afacerea ta din domeniul transporturilor?

camioane.scania.ro

De-a lungul timpului putem spune că au avut loc numeroase realizări în ceea ce privește performanțele camioanelor. Pentru a a-ți ușura munca în alegerea și achiziționarea unui camion second hand potrivit, am făcut o selecție pe piața automobilă a celor mai căutate și apreciate camioane, ținând cont de avantajele și dezavantajele fiecărei mărci de camioane.

Prețul primează

Prețul este cel mai important atunci când te decizi să achiziționezi unui camion second hand. De aceea este foarte important să te orientezi către firmele mari care pot oferi servicii autorizate și piese de schimb originale. Iată două dintre cele mai căutate și cunoscute mărci de camioane care te pot convinge să le achiziționezi:

De ce să alegi camioane Scania?

Scania pune nevoia și siguranța șoferului pe primul loc. Tocmai din acest motiv, înainte ca aceste camioane Scania second hand să fie puse la vânzare trec printr-un test riguros ce urmăresc performanța, siguranța și fiabilitatea.

Atunci când spui camioane Scania spui performanță, confort, comportament excelent la drum, stare tehnică impecabilă și, nu în ultimul rând, prețul, optând pentru o abordare centrată pe nevoile clientului. De asemenea, ca șofer al acestor camioane Scania, beneficiezi de cea mai înaltă cabină și cel mai mare raport de transmisie către axa spate.

 De asemenea, dacă te decizi să achiziționezi camioane Scania second hand este bine să știi că beneficiezi de numeroase service-uri autorizate, unde în permanență găsești piesele de schimb pentru situații comune și reparații rapide.

Un minus al acestor camioane Scania sunt injectoarele și planetarele, dar în schimb compensează cu un motor indestructibil.

Seria R de la Scania a captat atenția multor șoferi prin performanța camionului, una dintre ele fiind apariția unei frâne de mână automate, devenind astfel un model preferat de aceștia. Scania R pune pe primul loc siguranța și confortul șoferilor.

De ce să te orientezi către camioane DAF?

Un alt model de camioane apreciat de șoferi sunt cele produse de DAF. De mai bine de 50 de ani, aceste camioane DAF s-au făcut remarcate și cunoscute pe piață. De-a lungul timpului, aceste camioane DAF au fost dezvoltate pentru a oferi o eficiență maximă a transportului, costuri de operare scăzute și performanțe optime pentru vehicule.

Cabina acestor camioane DAF este spațioasă, oferindu-ți astfel lejeritate la condus cât și depozitarea lucrurilor necesare.

Cu un motor Euro5 în dotare, aceste camioane DAF și-au câştigat notorietatea pentru eficienţa lor în consumul de carburant, clasându-se mereu în topul testelor de economisire  a combustibilului.

Un avantaj al camioanelor DAF este faptul că beneficiază de multe centre de service care sunt disponibile chiar și în weekend, însă și caracteristicile tehnice sunt excepționale. Un dezavantaj al acestor camioane DAF este motorul care nu trebuie forțat fiindcă se încălzește foarte tare și trebuie schimbat într-un timp foarte scurt.

Fie că vorbim camioane Scania sau camioane DAF, atunci când te decideți să achiziționezi un camion trebuie să ai în vizor atât avantajele cât și dezavantajele, pornind de la confort, consum redus și preț. De asemenea, pentru siguranța ta, poți verifica și recenziile șoferilor. Iar aici seria de camioane Scania a cucerit mulți clienți, fiind mulțumiți de alegerea făcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *